top of page

Näätien loppukiri poiki kolmannen voiton putkeen – Honka-voitolla maajoukkuetauolle


BC Nokia vahvisti asemaansa Korisliigan alemman jatkosarjan kärjessä, kun Näädät pelasi rautaiset viisi viimeistä minuuttia ja voittivat Tapiolan Hongan 74-67 (31-31) Nokian palloiluhallissa lauantaina.


Viisi minuuttia ennen loppusummeria Honka johti vielä kahdella pisteellä 58-60, mutta nokialaiset veivät loppupelin 16-7 ja nappasivat sarjapisteet mukaansa. Erityisesti Perrion Callandret ja Malik Benlevi osuivat isoja heittoja ratkaisuhetkillä.– Todella tyytyväinen viimeiseen viiteen minuuttiin. Pelasimme kylmäpäisesti, kun peli oli viivalla, Antero Lehto kommentoi.


Tasaisessa ja fyysisessä ottelussa kumpikaan joukkue ei saanut selkeää eroa toiseen: pelissä nähtiin 11 johtoaseman vaihdosta ja 8 tasatilannetta.


– Teimme tarpeeksi, että voitimme lopussa. Emme pelanneet tänään kauniisti, mutta en siitä välitä tällä hetkellä. Nyt ei ole kyse tyylipisteistä, vaan voitoista. Tämä oli iso voitto meille, Näätien päävalmentaja Greg Gibson sanoi.


Näädiltä neljä pelaajaa ylsi kaksinumeroisille pistelukemille: Johnathan Stove (20/10), Callandret (16/5), Lehto (15/0) ja Alan Herndon (11/10).Hongan pistekaksikko oli Adrien Lawson Jr. (17/8) ja Tuukka Kotti (13/5).


Korisliiga menee nyt reilun viikon mittaiselle maajoukkuetauolle. Näädät pelaa seuraavan kerran lauantaina 4.3. Korihaita vastaan vieraissa.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetketViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


bottom of page