top of page

Näätien kinkunsulatteluiden vieraana Kouvot


Kinkut, rosollit ja sekametelisopat sulatellaan lauantaina 28. joulukuuta Nokian palloiluhallilla, kun BC Nokia saa vieraakseen runsaan viikon joulutauon jälkeen Kouvot klo 17:00.


Ennen kauden alkua oikeastaan kukaan ei odottanut Kouvoilta paljoakaan. Ehkä juuri sen takia uusi päävalmentaja Tuomas Oja pääsi joukkoineen näpäyttämään voittaen kahdeksasta ensimmäisestä ottelustaan kuusi. Joukossa on mm. voitot Helsinki Seagullsista ja Tampereen Pyrinnöstä.


Sittemmin kouvolalaisten tahti on hiipunut ja oman osansa soppaan on lyönyt loukkaantumiset. Sarjataulukossa Kouvot ovat nyt kahdeksannella sijalla ja joulutauolle joukkue lähti neljän ottelun tappioputkessa.


Emme tule ideaalitilanteessa joulutauolta, mutta teemme parhaamme kuten aina. Kouvot on parempi joukkue kuin heidän sijoituksensa sanoo ja heillä on ollut omat terveysvaikeutensa. Meidän pitää tehdä todella hyvää työtä pick and roll -puolustuksemme ja puolustuslevypallojen kanssa, jos haluamme pärjätä Kouvoja vastaan. – Greg Gibson

Yleensä Kouvojen tilanteessa joulutauolla tai ennen vuodenvaihdetta alkaa satelemaan tiedotteita, mutta ainakaan vielä Kouvojen tilanteesta ei ole mitään kuulunut. Kouvolan Sanomien mukaan muutamiakin eri vaihtoehtoja on, mutta saa nähdä vaikuttavatko ne vielä lauantaina. Joka tapauksessa ainakin Kouvojen paras pistemies Silas Melson on loukkaantumisen vuoksi sivussa vielä helmikuulle asti.


Näädillä on omat vaikeutensa, joista palautumiseen ei joululoma ole auttanut täysin. Niko Mattilan ja Tyler Flackin pelaaminen lauantaina on vielä epävarmaa, mutta Lassi Nikkarinen ja Michael Besselink ovat edelleen ulkona kokoonpanosta. Kuten Kouvojen esimerkki näyttää, niin kausi on pitkä ja pelirikas, mikä tarkoittaa, että jokaisella joukkueella on omat vaikeutensa loukkaantumisten kanssa.


Näädillä on vielä kaksi ottelua tämän vuoden puolella. Lauantaisen kotiottelun jälkeen pelataan vielä maanantaina 30. joulukuuta Kaarinassa Ura Basketia vastaan.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page