Näätien kinkunsulatteluiden vieraana Kouvot


Kinkut, rosollit ja sekametelisopat sulatellaan lauantaina 28. joulukuuta Nokian palloiluhallilla, kun BC Nokia saa vieraakseen runsaan viikon joulutauon jälkeen Kouvot klo 17:00.


Ennen kauden alkua oikeastaan kukaan ei odottanut Kouvoilta paljoakaan. Ehkä juuri sen takia uusi päävalmentaja Tuomas Oja pääsi joukkoineen näpäyttämään voittaen kahdeksasta ensimmäisestä ottelustaan kuusi. Joukossa on mm. voitot Helsinki Seagullsista ja Tampereen Pyrinnöstä.


Sittemmin kouvolalaisten tahti on hiipunut ja oman osansa soppaan on lyönyt loukkaantumiset. Sarjataulukossa Kouvot ovat nyt kahdeksannella sijalla ja joulutauolle joukkue lähti neljän ottelun tappioputkessa.


Emme tule ideaalitilanteessa joulutauolta, mutta teemme parhaamme kuten aina. Kouvot on parempi joukkue kuin heidän sijoituksensa sanoo ja heillä on ollut omat terveysvaikeutensa. Meidän pitää tehdä todella hyvää työtä pick and roll -puolustuksemme ja puolustuslevypallojen kanssa, jos haluamme pärjätä Kouvoja vastaan. – Greg Gibson

Yleensä Kouvojen tilanteessa joulutauolla tai ennen vuodenvaihdetta alkaa satelemaan tiedotteita, mutta ainakaan vielä Kouvojen tilanteesta ei ole mitään kuulunut. Kouvolan Sanomien mukaan muutamiakin eri vaihtoehtoja on, mutta saa nähdä vaikuttavatko ne vielä lauantaina. Joka tapauksessa ainakin Kouvojen paras pistemies Silas Melson on loukkaantumisen vuoksi sivussa vielä helmikuulle asti.


Näädillä on omat vaikeutensa, joista palautumiseen ei joululoma ole auttanut täysin. Niko Mattilan ja Tyler Flackin pelaaminen lauantaina on vielä epävarmaa, mutta Lassi Nikkarinen ja Michael Besselink ovat edelleen ulkona kokoonpanosta. Kuten Kouvojen esimerkki näyttää, niin kausi on pitkä ja pelirikas, mikä tarkoittaa, että jokaisella joukkueella on omat vaikeutensa loukkaantumisten kanssa.


Näädillä on vielä kaksi ottelua tämän vuoden puolella. Lauantaisen kotiottelun jälkeen pelataan vielä maanantaina 30. joulukuuta Kaarinassa Ura Basketia vastaan.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.