top of page

Näätien joulukuulle ei lohtua Kupittaalta


BC Nokian vuosi päättyi tappioon Turun Kupittaalla, kun Ura Basket eGameStars oli parempi loppulukemin 92-76 (39-38). Näätien joulukuuhun on kuulunut vain yksi tappio, joten uudenvuodenlupauksena toimii paluu voittojen tielle.


Ura Basket pelasi tasaisen pelin, jossa Näädät rimpuili mukana päätösneljänneksen puoleen väliin saakka. Siinä kohtaa Näätien hyökkäys tyrehtyi tyystin ja kotijoukkue onnistui venyttämään parin korin eron toiseen kymmeneen.


Me oltiin tänään pehmeitä, hitaita, ei saatu palloa korin alta koriin ja ei siinä, läpipaskoja suomeksi sanottuna. Pelasimme kuin C-pojat. En tiedä mistä johtuu, mutta eiköhän me se muuteta. Onneksi tämä oli vain yksi peli ja muutama sarjapiste. – Niko Mattila

Emme ota mitään pois Uralta, he pelasivat todella hyvin ja emme ansainneet voittaa tänään. Olemme hieman allapäin. Niitä asioita, joita teimme aiemmin tällä kaudelle hyvin, emme tee nyt. Esimerkiksi pakotimme vain kuusi menetystä ja samaan aikaan menetämme itse palloa maailmanennätystahtiin. On aika palata takaisin yksinkertaisiin asioihin. – Greg Gibson

Näätien tehokkaimmat olivat Demarcus Holland (19/7), Daniel Dolenc (17/7), Ladarius Tabb (10/11) sekä Stacy Davis (11/9). Parketin pistekuningas oli Uran Dustin Thomas (29/12), joka sai tulitukea mm. Tre'Shaun Fletcheriltä (15/5), Darious Motenilta (14/9) ja Marius van Andringalta (12/2).


Uusi vuosi tuo mukanaan uudet kujeet, kun jo perjantaina 3.1.2020 Nokialle saapuu vieraaksi Kataja Basket.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page