top of page

Näädille ongelmitta sarjapisteet Lapualta, Henryllä lupaava debyytti


BC Nokia katkaisi kuuden mittaisen vierastappioputkensa Lapualla, kun Näädät kellisti raajarikon Kobrat 65-81 (29-34). Näätien uusin tulokas Jalen Henry väänsi kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja viisi syöttöä.


Puoliajan lähestyessä Näädät lähti lopullisesti karkuun ja kolmanteen neljännekseen mennessä johto heilui jo kymmenen pisteen tienoilla. Ilman Korisliigan pistehai Jordan Cappsia ja Julien Lewisiä pelanneelta Kobrilta ei löytynyt eväitä enää taistella voitosta.


Hienoa saada voitto. Emme ole hetkeen pelanneet vieraissa kovin hyvin. Lapua taisteli hienosti ilman Cappsia ja Lewisiä. Meidän piti todellisesti ansaita voittomme tänään. – Greg Gibson


Voitonavaimeksi nousi Näätien puolustus, joka piti Kobrien heittoprosentit alhaalla (2p 43%, 3p 22%) ja piti hyökkäysvoimaisen kotijoukkueen vain 65 pisteessä.


Tulimme peliin sillä mentaliteetilla, että otamme stoppeja. – Demarcus Holland

Näädiltä kymmenen pistettä tai enemmän heittivät Stacy Davis (13/8), Holland (12/8/7 syöttöä), Daniel Dolenc (12/7) ja Ladarius Tabb (10/11). Nokialaiskatseet olivat, totta kai, eniten Henryssä (6/2/5 syöttöä), joka pelasi neljännen pelinsä viikkoon – ja ensimmäisen Näädissä.Kobrien pistekolmikon muodosti Reggie Keely (15/13/6 syöttöä), Juho Lehtoranta (13/2) ja Brandon Boggs (12/4).


Näädillä on nyt miltei viikko aikaa harjoitella, kun tiistaina 28.1. Nokian palloiluhallille saapuu vieraaksi Salon Vilpas.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page