Näädille ongelmitta sarjapisteet Lapualta, Henryllä lupaava debyytti


BC Nokia katkaisi kuuden mittaisen vierastappioputkensa Lapualla, kun Näädät kellisti raajarikon Kobrat 65-81 (29-34). Näätien uusin tulokas Jalen Henry väänsi kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja viisi syöttöä.


Puoliajan lähestyessä Näädät lähti lopullisesti karkuun ja kolmanteen neljännekseen mennessä johto heilui jo kymmenen pisteen tienoilla. Ilman Korisliigan pistehai Jordan Cappsia ja Julien Lewisiä pelanneelta Kobrilta ei löytynyt eväitä enää taistella voitosta.


Hienoa saada voitto. Emme ole hetkeen pelanneet vieraissa kovin hyvin. Lapua taisteli hienosti ilman Cappsia ja Lewisiä. Meidän piti todellisesti ansaita voittomme tänään. – Greg Gibson


Voitonavaimeksi nousi Näätien puolustus, joka piti Kobrien heittoprosentit alhaalla (2p 43%, 3p 22%) ja piti hyökkäysvoimaisen kotijoukkueen vain 65 pisteessä.


Tulimme peliin sillä mentaliteetilla, että otamme stoppeja. – Demarcus Holland

Näädiltä kymmenen pistettä tai enemmän heittivät Stacy Davis (13/8), Holland (12/8/7 syöttöä), Daniel Dolenc (12/7) ja Ladarius Tabb (10/11). Nokialaiskatseet olivat, totta kai, eniten Henryssä (6/2/5 syöttöä), joka pelasi neljännen pelinsä viikkoon – ja ensimmäisen Näädissä.Kobrien pistekolmikon muodosti Reggie Keely (15/13/6 syöttöä), Juho Lehtoranta (13/2) ja Brandon Boggs (12/4).


Näädillä on nyt miltei viikko aikaa harjoitella, kun tiistaina 28.1. Nokian palloiluhallille saapuu vieraaksi Salon Vilpas.


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

1/1

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2021 

BC Nokia Näädät Oy.