top of page

Näädille kauden avausvoitto Lahti Basketballin vieraana


Nättiä se ei välttämättä ollut, mutta BC Nokia hoiti homman kotiin kolmannella neljänneksellä Lahti Basketballia vastaan vieraissa. Näädät oli puoliajalla kaksi pistettä johdolla, mutta kolmannella nokialaiset iskivät työlapaset tassuihinsa ja nousivat 71-87 (41-43) -voittoon.


Koko ottelu oli aikamoista vauhdikasta rallia molemmilta joukkueilta. Yrittämisen puutteesta kumpaakaan ei voi syyttää, ja kauneusvirheet menevät pitkälti poissaolojen ja alkukauden kankeuden piikkiin. Seurahistoriansa ensimmäistä Korisliiga-ottelua pelanneella Lahti Basketballilla oli kaikki eväät napata ohjakset, pääosin vahvan hyökkäyslevypallopelaamisen myötä, mutta kehno tarkkuus vapaaheitoissa tasoitti puntteja.


Lahden kahdeksantoista hyökkäyslevypalloa olisi voinut olla katastrofi meille, mutta olimme onnekkaita. Demarcus (Holland) ja Lassi (Nikkarinen) antoivat kolmannella neljänneksellä kipinän puolustuksellaan. - Greg Gibson

Kun kolmannella neljänneksellä puolustus löysi kuosinsa ja levypallopelaaminen tasoittui, niin Näädät karkasi. Ratkaiseva ero syntyi, kun vieraat veivät kolmannen neljänneksen 9-22.


Kairasimme vähän kovemmin toisella puoliajalla ja saatiin kauden avausvoitto. - Daniel Dolenc

Mainiosti korin läheisyydessä rouhinut Dolenc (9/13/3 torjuntaa) jäi vain yhden pisteen päähän tupla-tuplasta, Stacy Davis (17/5/3 riistoa) teki tärkeitä pisteitä ensimmäisellä puoliajalla, kuten myös Niko Mattila (12/0/3 riistoa). Ensimmäisen ottelunsa Näädät-nutussa pelannut Tyler Flack (15/8) heitti pisteensä ilman ohiheittoja, kun taas Holland (19/6) nousi nokialaisten pistekunkuksi.


Nikkarinen (7/1/6 syöttöä) säväytti toistamiseen kypsällä pelinrakentelullaan ja takuuvarmalla puolustuksellaan. Kannelmäen kovimman jätkän plus-miinus-tilasto oli tällä kertaa +22.Näätien tapaan poissaoloista kärsineen Lahden parhaimmistoon kuuluivat Courtney Stockard (18/10), Jerry Evans Jr. (16/9), Devante Wallace (13/2/4 syöttöä) sekä Vesa Mäkäläinen (7/3/5 syöttöä), joka vaikuttaa nuorelta ja lupaavalta.


Näädillä pelit jatkuvat perjantaina 4.10. Korisliiga-kauden ensimmäisen kotiottelun merkeissä, kun vieraaksi saapuu KTP-Basket.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentarer


bottom of page