top of page

Näädille jo kolmas vierasvoitto putkeen, Kobrat kaatui Lapualla


BC Nokia nappasi jo kolmannen kovan päänahan vieraissa, kun Näädät kellisti Lapualla Kobrat 80-81 (43-45). Nokialaiset ovat pelanneet nyt viisi ottelua, joista neljä vieraissa, keräten kolme voittoa.


Ensimmäisellä neljännekselle odotetun vahva pisteautomaatti Jordan Capps pisti taululle 14 pistettä ja kotijoukkue karkasi parhaimmillaan kymmenen pisteen johtoon. Hiljalleen Näädät sai kupletin juonesta kiinni ja veti pelin tasaiseksi.


Alussa vähän kömmittiin 1-1-puolustuksen kanssa. Tultiin kolmanteen jaksoon vahvasti. Pitää mainita, että 19 hyökkäyslevypalloa on ihan hyvä, sillä voi voittaa pelejä. – Shawn Hopkins

Päätösneljänneksellä nokialaiset johtivat parhaimmillaan ottelua yhdeksän pistettä. Kobrat kokosi loppukiriä, joka jäi vierasjoukkueen onneksi tyngäksi.


Olen todella tyytyväinen voittoon, vaikka peli ei välttämättä ollutkaan kaunista. Olen ylpeä joukkueesta, mutta paljon on vielä töitä tekemättä. Jos joku olisi ennen kauden alkua sanonut, että voitamme neljästä ensimmäisestä vierasottelusta kolme, olisin ottanut sen heti vastaan. – Greg Gibson

Näädät vei levypallot kokonaisuudessaan 35-44 ja heitti kolmen pisteen heittonsa mallikkaasti 11/27 (41%). Yksittäisiä highlightejakin kertyi, kun Tyler Flack pääsi kahdesti nautiskelemaan nopeissa hyökkäyksissä.
Stacy Davis (23/7), Demarcus Holland (13/5/5 syöttöä), Flack (12/9/2 torjuntaa) ja Lassi Nikkarinen (11/0/3 syöttöä) olivat Näätien pistemiehet Lapualla. Kobrista korisukkaa heiluttivat Brandon Boggs (22/3) ja Capps (20/7).


Vieraspelien ruuhka helpottaa nyt ainakin hetkeksi. Pitkälle marraskuun loppupuolelle nokialaiset pelaavat vuorotellen aina vieras- ja kotipelin. Seuraavan kerran Näädät nähdään pelaamassa Nokian palloiluhallissa maanantaina 21.10. Silloin vastaan saapuu ilman tappioita tähän mennessä porskuttanut Salon Vilpas.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page