top of page

Näädille hallitsevan Suomen mestarin päänahka – Kahron Ross 36 pistettä


BC Nokia käänsi kurssinsa Korisliigassa, kun Näädät katkaisi tappioputkensa ja kaatoi kotikentällään Salon Vilppaan 100-97 (41-44). Illan sankari oli Kahron Ross, joka upotti 36 pistettä.


Nokialla on painettu hartiavoimin duunia edellisestä keskiviikosta, mikä näkyi miltei totaalisena peli-ilmeen muutoksena. Joukkue taisteli ja hyökkäsi ennakkoluulottomasti, minkä myötä joukkueet kulkivat rinta rinnan läpi ottelun.Nokialaisten hyökkäyspelaamisen vauhdista kertoo jotain kokonaispistemäärä, mutta Vilpas pystyi vastaamaan siihen. Vielä viimeisellä minuutilla Salo hääri kolmen pisteen päässä, mutta Matias Ojala kolmonen sekä Ojalan ja Rossin vapaaheitot pitivät huolen, että Vilpas pystyi takana.


Olen todella tyytyväinen, erityisesti viime keskiviikon jälkeen. Ylpeä jätkistä. Pistin heidät aikamoiseen testiin sen jälkeen. Haluan jätkien ymmärtävän, että olemme joukkue, joka ei voi ottaa yhtään oikoreittiä. Jos otamme, emme menesty. Kun pelaamme lujaa, niin hyviä asioita tapahtuu. Tänään tarina oli se. – Greg Gibson

Parketin etevin pelimies oli ehdottomasti väkkärä Kahron Ross, joka taiteili näppärillä ajoillaan 36 pistettä, kahmi neljä levypalloa ja tarjoili kuusi syöttöä. Rossia jouduttiin myös rikkomaan yhteensä kymmenen kertaa.Tiedän, etten pelannut parhaimmillani edellispelissä, joten pyrin pelaamaan aggressiivisesti. Heittoni upposivat, minulla oli hyvä peli tänään. – Kahron Ross

Edellinen pelaaja, joka on tehnyt BC Nokian paidassa Korisliiga-tasolla vastaavan pistemäärän on Andre Foreman kaudelta 1999-2000. Foreman heitti tuona kautena neljästi 36 pistettä tai enemmän.


Rossille tukea pisteidenteossa antoivat Antero Lehto (12/2/4 syöttöä), Tevaun Kokko (12/1) ja Arnaldo Toro (14/17).


Vilppaalta peräti seitsemän pelaajaa heitti kymmenen pistettä tai enemmän: Roope Ahonen (18/2), Mikko Koivisto (17/1/6), Juho Nenonen (13/3), Marcus Lovett Jr. (12/4), Bryan Griffin (12/2), Perttu Blomgren (11/1) ja Trey Niemi (10/3).


BC Nokian ottelut jatkuvat jo keskiviikkona, kun joukkue matkustaa Kobrien vieraaksi Lapualle.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page