Näädillä mahdollisuus varmistaa pudotuspelipaikka Lapualla


BC Nokialla on edessä tärkeä runkosarjaottelu Kobria vastaan tänään perjantaina 29.3. klo 18:30 Lapualla, kun Näädillä on voitolla mahdollisuus varmistaa pudotuspelipaikka.

Sapluuna on tämä: Kobrat olisivat voitolla kahden voiton päässä, koska tasapisteissä lapualaiset olisivat kolmella voitolla edellä. Näädät taas olisivat voitolla tasatilanteessakin Kobrien edellä korieron turvin.

Kuntopuntari onneksi vaappuu Näätien puolelle, kun viimeisestä viidestä ottelusta Näädät on poistunut pukuhuoneeseen sarjapisteet häntänsä alla neljästi, kun taas Kobrat on joutunut nielaisemaan karvaan tappion neljästi.

– Voitolla mahdollisuus varmistaa pudotuspelipaikka. Se vaatii todella hyvän joukkuepelin sekä kamppailua molemmissa päissä kenttää. Erityishuomiota pitää kiinnittää Lapuan aggressiiviseen tapaan mennä kohti koria, Näätien päävalmentaja Tero Vasell ennakoi.

Viime kohtaamisesta Kobrilla on nähty muutos penkin päässä, kun Nenad Stefanovic palasi Kobrien valmennusportaaseen Ville Turjan avuksi ja on ottanut ainakin nimellisesti päävalmentajan pallin.

Kobrien tehonelikon muodostaa vahvistukset Khalil Small (17,8/5,9), Jaron Hopkins (16,7/6,3), Zane Waterman (13,5/7,4) ja Larry Anderson (17,7/6,4/3,6). Suomalaisista isoja minuutteja pelaavat Lauri Toivonen (6,3/3,9), Panu Peltokangas (5,1/4,0) sekä Kobrat-ikoni Jussi Turja (7,2/1,2).

Nyt, jos joskus, kannattaa lähteä Alakulman matkaan kannustamaan Näädät voittoon. Alakulman tunnelmallinen bussi lähtee klo 15:00 ja huhujen mukaan paikkoja on vielä vapaana!


Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.