top of page

Näädillä mahdollisuus revanssiin Korihaita vastaan Nokialla


BC Nokian Korisliiga-ottelut jatkuvat keskiviikkona 16.3. klo 18:30, kun Näätien vieraaksi Nokian palloiluhallille saapuu Korihait. Näädillä on mahdollisuus revanssiin, kun Korihait vei voiton Uudessakaupungissa puolitoista viikkoa sitten.


Missä mennään?


Korisliigan alempi jatkosarja on saanut väriä, kun pelit ovat menneet ristiin rastiin, eikä mikään ole tässä kohtaa vielä selvää, kun otteluita on jäljellä enää viitisen kappaletta.


Näädät (13 voittoa/14 tappiota) on jatkosarjan kärjessä, mutta perässä hengittävät Kobrat (11/16), Kataja Basket (11/16) ja jopa Lahti Basketball (10/17). Korihait (6/21) taas taistelee kynsin ja hampain putoamispeikkoa vastaan, kun Bisons Loimaa (8/19) on vain kahden voiton päässä.


Korihait ja Bisons kohtaavat alemman jatkosarjan viimeisessä ottelussa, joten putoaminen Korisliigasta voi parhaimmillaan ratketa vasta tuossa yhdessä ottelussa.


Korihait, Uusikaupunki


Korihait sai merkittävää lisäboostia valmentajavaihdoksella, minkä myötä päävalmentaja toimii nyt Teemu Turunen. Alemmassa jatkosarjassa uusikaupunkilaiset ovat olleet oivassa vireessä: saldona viidestä ottelusta kolme voittoa, kun niitä oli yhtä monta runkosarjassa.


Joukkueen runko onkin oikein pätevä: Bojan Sarcevic, Sebastian Lindberg ja siihen päälle neljä ulkomaalaisvahvistusta. Loppukauden nelikoksi on muodostanut Jarett Croff, Jalen Jackson, Mitchell Smith ja edelliskaudella Näätiä edustanut Gokul Natesan, joka luo oman mielenkiintonsa ottelua kohtaan. Tervetuloa takaisin Nokialle, Gokul.


Anniskelualue Yläkulma avataan


BC Nokian paluu kotiparketille pitkän tauon jälkeen merkitsee samalla, että uusi anniskelukatsomo Yläkulma aukeaa vihdoinkin. Yläkulma sijaitsee vastakkaisessa suunnassa Alakulmasta, siellä missä Alakulma aikoinaan oli ennen siirtymistään yläkulmasta alakulmaan.


Missä ja miten?


  • BC Nokia – Korihait, ke 16.3.2022 klo 18:30 @ Nokian palloiluhalli

  • Suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon osoitteesta tiketti.fi/BCNokia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page