Näädillä hurja ryhtiliike, hallitseva Suomen mestari kaatui jatkoajalla

Päivitetty: 10o loka 2019
BC Nokia esitteli parasta taistelutahtoaan ja aggressiivisuuttaan Kauhajoella, kun Näädät selätti Karhu Basketin jatkoajan jälkeen 94-102 (34-34, 82-82).


Jos ottelua vertaa viime perjantaiseen, niin ero oli aikamoinen. Alusta lähtien päävalmentaja Greg Gibsonin peräänkuuluttama keskittyminen ja yritys olivat uomissaan. Tällainen esitys yleensä poikii hyvää peliä sekä yksittäisiä huippusuorituksia, kuten nämä Tyler Flackin ja Daniel Dolencin donkit.
Varsinaisen peliajan umpeutumisen lähentyessä Näädiltä meinasi loppua miehet: Dolenc (10/5), Flack (4/2) ja Demarcus Holland (12/3/3 syöttöä) joutuivat jättämään peliparketin viiden virheen vuoksi, mutta onneksi penkiltä löytyi tuoretta kaveria. Vähille minuuteille aikaisemmissa peleissä jäänyt Teemu Sulonen (9/0) odotti tilaisuuttaan ranne lämpimänä upottamalla Shawn Hopkinsin (16/7) kanssa elintärkeät kolmoset, jotka tasoittivat pelin.


Olemme aggressiivisia, joten pitkän kauden aikana meille tulee tällaisia pelejä, joissa virheitä kertyy. Teemu Sulonen oli isossa roolissa tänään. Hän voi olla minulle vihainen, koska ei ole saanut minuutteja aikaisemmin, mutta hän oli valmiina. – Greg Gibson

Kori korista -tilanteessa Stacy Davis (28/10) ja Niko Mattila (16/4/3 syöttöä) pitivät huolen, että ottelu jatkui bonusajalle. Viisikolla Mattila-Sulonen-Hopkins-Nikkarinen-Davis läpi jatkoajan pelannut Näädät hoiti homman kotiin. Hopkins nousi esiin irtopallotaisteluissa, Mattila kovalla kolmosella ja Sulonen teki sen, mitä Sulonen tekee: buckets.


Tulokas Nikkarinen oli jälleen vauhdissa seitsemällä pisteellä ja yhtä monella syötöllä. Plus-miinus-tilasto osoittaa kaikkein parhaiten Nikkarisen kontribuution: +23. Onhan sitä ennenkin siinä loistettu…


Jaksettiin jauhaa omaa peliä, varsinkin puolustuspäässä, ja ei luovutettu vastoinkäymisten kohdalla. – Lassi Nikkarinen

Näätien tapaan myös Karhu Basket kärsi virhevaikeuksista, kun Antti Niskanen (8/3) ja Cameron Jones (11/3) saivat tilinsä täyteen. Lähihistoriaa katsoen poikkeuksellisesti jo kaksi kotipeliä putkeen hävinneen Karhu Basketin etevimmät pistemiehet olivat Okko Järvi (20/1) ja Samuel Givens (20/7).


Tästä on hyvä jatkaa. Viikon päästä tiistaina 15.10. Näädät matkustaa uudestaan Pohjanmaalle ottamaan mittaa Lapuan Kobrista, kunnes maanantaina 21.10. joukkue pelaa kotiyleisönsä eteen. Silloin vastaan saapuu yksi Salon Vilpas.


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.