Näädillä horisontissa vierailu hallitsevan mestarin luona Kauhajoella

Päivitetty: 9o loka 2019


Kotitappion viime perjantaina KTP-Basketia vastaan kotikentällään kärsinyt BC Nokia matkustaa viikon ainoaan peliinsä keskiviikkona 9.10. Kauhajoelle, jossa vastaan tulee hallitseva Suomen mestari Karhu Basket klo 18:30.


Karhu Basketilla oli jo allaan kahdenkymmenen mittainen kotiottelun voittoputki, mutta viikonloppuna Lahti Basketball ehti katkaista voittohanat, korjaten nimiinsä seurahistoriansa ensimmäisen Korisliiga-voiton. Onpa Karhu Basket ehtinyt pelata Mestarien liigan karsintojakin: jääden ulos runkosarjasta ikävästi yhteistuloksin yhden pisteen erolla. Tällä heitolla:Kaksi peräkkäistä Suomen mestaruutta voittanut Karhu Basket on lähtenyt kauteen muuttuneena, mutta edelleen samoin tavoittein. Kultavalmentaja Jussi Laakson tilalle päävalmentajaksi on nostettu taktiikkaosaamisestaan tunnettu Janne Koskimies, mutta parketilla viilettää tuttuja naamatauluja aina Bojan Sarcevicista, Okko Järveen, Antti Niskaseen ja Cameron Jonesiin.Viidellä ulkomaalaisvahvistuksella (Sarcevic lasketaan ns. home grown -pelaajaksi) operoivan Karhu Basketin mielenkiintoisin nimi nokialaisille on tietenkin Juan Davis Jr, joka nousi viime kauden aikana Raholan Pyrkivän divarivahvistuksesta Näätien Korisliiga-joukkueen yhdeksi kantavaksi voimaksi.


Näädillä on takanaan tuoreella kaudella kolme ottelua, joista nokialaiset ovat selvinneet voittajaksi kerran. Viikko sitten Lahdessa pelattiin rohkaiseva matsi, josta tuliaisena voitto, mutta perjantainen kotiottelu oli pienoinen mahalasku. Toivottavasti vain hetkeksi, koska potentiaalia joukkueessa riittää sekä kilpailumielessä että yleisön suosikiksi.


Täydellinen keskittyminen ja yritys ovat kaksi asiaa, jotka tällä BC Nokian joukkueella pitää olla hallussa jokaisessa pelissä, jotta meillä on mahdollisuus. Viime perjantaina meillä ei ollut kumpaakaan. Me olemme joukkue, jonka pitää kehittyä päivittäin harjoituksissa ja kasvaa sitä kautta. Karhu vieraissa on erinomainen testi, jotta näemme, mitä olemme oppineen lähiaikoina. - Greg Gibson

Jollet ole matkustamassa Pohjanmaalle, niin pelin voi katsoa Elisa Viihteeltä monikameratuotantona. Ilmaista kuukautta tarjoavat, joten kannattaa käyttää hyväksi.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.