top of page

Näädillä horisontissa vierailu hallitsevan mestarin luona Kauhajoella

Päivitetty: 9. lokak. 2019


Kotitappion viime perjantaina KTP-Basketia vastaan kotikentällään kärsinyt BC Nokia matkustaa viikon ainoaan peliinsä keskiviikkona 9.10. Kauhajoelle, jossa vastaan tulee hallitseva Suomen mestari Karhu Basket klo 18:30.


Karhu Basketilla oli jo allaan kahdenkymmenen mittainen kotiottelun voittoputki, mutta viikonloppuna Lahti Basketball ehti katkaista voittohanat, korjaten nimiinsä seurahistoriansa ensimmäisen Korisliiga-voiton. Onpa Karhu Basket ehtinyt pelata Mestarien liigan karsintojakin: jääden ulos runkosarjasta ikävästi yhteistuloksin yhden pisteen erolla. Tällä heitolla:Kaksi peräkkäistä Suomen mestaruutta voittanut Karhu Basket on lähtenyt kauteen muuttuneena, mutta edelleen samoin tavoittein. Kultavalmentaja Jussi Laakson tilalle päävalmentajaksi on nostettu taktiikkaosaamisestaan tunnettu Janne Koskimies, mutta parketilla viilettää tuttuja naamatauluja aina Bojan Sarcevicista, Okko Järveen, Antti Niskaseen ja Cameron Jonesiin.Viidellä ulkomaalaisvahvistuksella (Sarcevic lasketaan ns. home grown -pelaajaksi) operoivan Karhu Basketin mielenkiintoisin nimi nokialaisille on tietenkin Juan Davis Jr, joka nousi viime kauden aikana Raholan Pyrkivän divarivahvistuksesta Näätien Korisliiga-joukkueen yhdeksi kantavaksi voimaksi.


Näädillä on takanaan tuoreella kaudella kolme ottelua, joista nokialaiset ovat selvinneet voittajaksi kerran. Viikko sitten Lahdessa pelattiin rohkaiseva matsi, josta tuliaisena voitto, mutta perjantainen kotiottelu oli pienoinen mahalasku. Toivottavasti vain hetkeksi, koska potentiaalia joukkueessa riittää sekä kilpailumielessä että yleisön suosikiksi.


Täydellinen keskittyminen ja yritys ovat kaksi asiaa, jotka tällä BC Nokian joukkueella pitää olla hallussa jokaisessa pelissä, jotta meillä on mahdollisuus. Viime perjantaina meillä ei ollut kumpaakaan. Me olemme joukkue, jonka pitää kehittyä päivittäin harjoituksissa ja kasvaa sitä kautta. Karhu vieraissa on erinomainen testi, jotta näemme, mitä olemme oppineen lähiaikoina. - Greg Gibson

Jollet ole matkustamassa Pohjanmaalle, niin pelin voi katsoa Elisa Viihteeltä monikameratuotantona. Ilmaista kuukautta tarjoavat, joten kannattaa käyttää hyväksi.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page