Näädät viikon mittaiselta tauolta vierailemaan Saloon


BC Nokia palaa peleille noin viikon mittaisen tauon jälkeen lauantaina 7.1. Salossa, kun Näädät matkustaa Korisliigan sarjakakkosen Vilppaan vieraaksi. Ottelun ylösheitto pistetään ilmaan klo 17:00 ja ottelun voi katsoa joko paikan päällä Alakulman kera tai kotona Elisa Viihteeltä.


Tuskin ketään on yllättänyt, että Vilpas häärii jälleen kerran kärkisijoilla, kun Korisliiga lähestyy puoltaväliä. Tällä hetkellä vain Vilpas ja Helsinki Seagulls ovat liikkeellä kolmella tappiolla, mutta stadilaiset ovat sarjakärjessä pelattuaan kaksi ottelua enemmän.


Poikkeuksellisesti Näädät pääsee vierailemaan Salossa niin, että kotijoukkueella on allaan tappio. Vilpas hävisi sunnuntaina tunteikkaassa ottelussa Kauhajoen Karhu Basketille vain pisteellä 70-69. Ottelun jälkeen Näätien entinen päävalmentaja Ville Tuominen kävi hienosti lävitse, miten asioihin asennoidutaan ja mikä urheilun rooli on tässä kaikessa.Kauden ryminällä aloittaneelle Vilppaalle tuli kuunvaihteessa hitusen jobinpostia, kun Korisliigan kuukauden pelaajaksi palkittu Tim Coleman joutuu olemaan muutamia viikkoja pois rannevamman johdosta. Muutenkin loukkaantumisia salolaisleirissä on koettu liialti ja miltei jokainen pelaaja on, ainakin jossain välissä, ollut pätkiä pois syystä tai toisesta. Reagointina Saloon hankittiin Justin Baker, jonka pitäisi pelata lauantaina.


Yhtä kaikki, vaikka loukkaantumiset verottavat, niin leveyttä Vilppaalta löytyy: varmasti ennakon mukaan pelikuntoiset Teemu Rannikko, Mikko Koivisto, Henri Kantonen, Aatu Kivimäki ja Riku Laine muodostavat jo itsessään sellaisen rungon, jota moni joukkue katsoo kateellisena.


Meille tämä on hieno mahdollisuus nähdä, missä olemme verrattuna kuuden viikon taakse, kun viimeksi kohtasimme. Vilpas heittää erityisen hyvin ja koska heillä on Rannikko, paras valintojen tekijä koko sarjassa, niin meidän pitää olla vähintään kohtuullisen hyviä pick and roll -puolustuksessa. Hyökkäyksessä meidän tulee pitää pallosta huolta sarjan parasta puolustusta vastaan. – Greg Gibson

Alakulman fanibussi lähtee palloiluhallin parkkipaikalta klo 13:00. Jos et ole lähdössä tunnelmallisella bussireissulle Lounais-Suomeen, niin ottelu on katsottavissa Elisa Viihteeltä monikameratuotantona.Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.