top of page

Näädät venytti voittoputkensa neljään pesemällä Korihait


BC Nokia venytti Korisliigassa voittoputkensa neljään, kun nokialaiset kävivät hakemassa sarjapisteet Uudenkaupungin Korihailta ylivoimaisella esityksellä 65-101 (31-55).


Uusikaupunki Areenalla ei jäänyt epäselvyyttä paremmasta joukkueesta, kun Näädät riuhtaisi tahtikapulan kynsiinsä alkumetreistä lähtien ja voitti jokaisen neljänneksen.


Päävalmentaja Greg Gibson oli tyytyväinen suojattiensa esitykseen, koska vuosien varrella hän on oppinut, että Uusikaupunki on vaarallinen paikka vierasjoukkueelle. Energialla ja aggressiivisuudella Näädät pääsi vetämään pidemmän korren.


Meidän on pakko olla aggressiivisia. Emme ole välttämättä sarjan taitavin joukkue, vaikka meillä tietenkin on muutamia taitavia pelaajia. Meidän DNA pitää olla, että pelaamme kovaa ja yhdessä. – Greg Gibson

Ottelun parhaaksi pelaajaksi Nokialta palkittiin Khaliq Spicer (24/5), jonka pelaaminen näyttää ottelu ottelulta aina vain paremmalta.Tulimme pelaamaan tänään. Koko ajan pelaaminen alkaa tuntumaan luontaisemmalta pitkän pelitauon jälkeen. – Khaliq Spicer

Muut kaksinumeroisille pisteille päässeet vierailta olivat Wes Washpun (14/4), Daeshon Francis (15/4/4 syöttöä), Antero Lehto (14/5/7 syöttöä) sekä Antti Ahonen (12/1), joka pääsi pelaamaan vajaat 18 minuuttia.Korihaiden tehokkaimmat olivat Miikka Marttinen (10/3) ja Trey Zeigler (19/7/6 syöttöä).Ottelun huippuhetket:
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page