top of page

Näädät venytti voittoputkensa jo neljään kirimällä Korihaiden ohitse Uudessakaupungissa


BC Nokia jatkaa voittokulkuaan Korisliigan alemmassa jatkosarjassa, kun Näädät voitti Uusikaupunki Areenalla Korihait 73-83 (44-41). Näädät kiri ohitse päätösneljänneksellä, jonka vieraat veivät 13-30.


Korihait rynni kuskin paikalle avausneljänneksellä, jonka kotijoukkue 26-19. Johto pysyi Korihailla päätösneljännekselle asti, jolloin Näädät sai hyökkäyksen uomiinsa, kiri rinnalle ja lopulta ohitse.


– Tiesimme, että Korihait ei anna helpolla mitään. He hallitsivat 30 minuuttia ottelusta, mutta valmentaja (Greg Gibson) muistutti, että jos pärjäämme levypalloissa, niin voimme voittaa ottelun, Malik Benlevi kommentoi.


Korihait haki ensimmäisellä puoliajalla kymmenen hyökkäyslevypalloa, mutta toisella puoliajalla vain kaksi. Korihait johti peliä ensimmäisellä puoliajalla jo 15 pistettä, mutta Näädät pääsi lähelle puoliaikaan mennessä.


– Korihait pelaa kovaa. Jos et ole keskittyneenä, niin sinut saatetaan nolata nopeasti heidän toimestaan. Toisen puoliajan viimeiset pari minuuttia pelastivat ottelun meille. Saimme siinä pienen runin, päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Näätien parhaat pistemiehet olivat Alan Herndon (18/10), Perrion Callandret (17/7/5 syöttöä/4 riistoa), Benlevi (14/4), Johnathan Stove (13/3) ja Antero Lehto (10/2/4 syöttöä).


Korihaiden etevimpiin lukeutuivat Quin Cooper (16/2), Prince Oduro (11/12), Bojan Sarcevic (10/4/4 syöttöä), Mikael Aalto (10/2) ja Manuel Barnes (11/1).


Voitolla Näädät vahvisti entisestään paikkaansa alemman jatkosarjan kärjessä.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetket0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page