Näädät venyi raajarikkoisena pudotuspeleihin


Vaikka Juan Davis Jr. ja Niko Mattila uupuivat BC Nokian kokoonpanosta, niin Näädät kaapaisi pakkovoiton Helsinki Seagullsista ylivoimaisesti 63–87 (33–42). Voiton myötä Näädät eteni pudotuspeleihin ja kohtaa ensimmäisellä kierroksella Salon Vilppaan.


Pudotuspelien kynnyksellä molemmat joukkueet olivat siipirikkoisia, mutta Seagullsilla se etu, ettei tuloksella ollut heille väliä. Helsinkiläiset kun ovat jo aiemmin varmistaneet paikkansa sarjataulukossa.


– Ei ollut helpot lähtökohdat. Heilläkin, jotka pelasi, oli vaivoja. Lähtökohta oli, että saadaanko edes porukkaa kasaan, että pystytään jollain tavalla pelaamaan koripalloa, Näätien päävalmentaja Tero Vasell kertoi ottelun jälkeen.


Näädät nappasi puoliaikaan mennessä johtoaseman, joka kasvoi kolmannella neljänneksellä yli kymmeneen, ja lopulta päätösneljänneksellä kahteenkymmeneen ja ylitse.


– Pelihän oli tällainen kahden vajaan kokoonpanon kamppailu. Välillä näytti siltä, että tuli karmaisevia mokia molemmissa päissä kenttää molemmilta joukkueilta. Ehkä me nyt tällä esityksellä ja tekemisellä ansaittiin tämä kahdeksas sija ja päästään haastamaan suurta ja mahtavaa Salon Vilpasta, Vasell virkkoi.


Näädiltä Sean O'Mara (27/10) parhaimmillaan lähes dominoi sekä Teemu Sulonen (18/3) nakutti häikäiseviä heittoja läheltä ja kaukaa.
Sulosen ja O'Maran lisäksi korintekotalkoissa kunnostautuivat Dragan Labovic (15/9), Aapeli Alanen (13/4/5 syöttöä) ja Armin Cane (11/7/6). Nokialta Korisliiga-debyyttinsä teki 15-vuotias Peetu Piirtola, joka repi kaksi levypalloa kuudessa ja puolessa minuutissa.


Näätien tapaan vajaamiehiseltä Seagullsilta edukseen erottuivat Tuukka Kotti (16/9/4 riistoa), Wayne Blackshear (12/0) ja Alexander Ruoff (11/5).


Kiitokset Alakulmalle, jonka kannustus järisytti Töölön Kisahallin perustuksia! Näädät on pudotuspeleissä!


Ottelutilastot


Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.