top of page

Näädät trillerimäiseen avausvoittoon Kotkasta Terry Thomasin tripla-tuplan siivittämänä


BC Nokia aloitti tuoreen Korisliiga-kauden ryminällä, kun Näädät kellisti avausottelussaan KTP-Basketin 88-86 (55-34). Illan hahmo oli Terry Thomas, joka nappasi ratkaisevan, ja tripla-tuplan sinetöineen, levypallon viimeisillä sekunneilla.


Vastoinkäymisten säväyttämä preseason ei näkynyt nokialaisten pelaamisessa ensimmäisellä puoliajalla, pikemminkin päinvastoin. Pallo liikkui komeasti mieheltä toiselle ja pisteitä kertyi laajalta rintamalta.Yhtäkkiä Näädät karkasi kaksinumeroiseen johtoon ja painui puoliajalle 55-34, 21 pisteen johtoasemassa.


Kopissa KTP sai pakettinsa kasaan ja kipusi takaisin otteluun, jopa johtoon ratkaisuhetkillä. Viimeisen minuutin kynnyksellä Kotkan Remu Raitanen upotti kolmosellaan vieraat yhden pisteen johtoon, mutta nokialaisten onneksi Antero Lehto viimeisteli toisessa päässä virheestä huolimatta korin ja upotti loppulukemat vapaheittoviivalta.


Viimeisillä sekunneilla Näädät sai pakotettua KTP:n viiden sekunnin rikkeeseen ja viimeisen yrityksen vierailta vei pois Thomas, joka repi hyökkäyslevypallon Näätien vapaaheitoista.Ensimmäiset kaksi neljännestä olivat spesiaaleja. Emme menettäneet palloa, olimme keskittyneitä. Toisella puoliajalla iskivät realiteetit, missä olemme tällä hetkellä. Teimme kuitenkin tarpeeksi hyviä asioita, jotta voitimme. Se ei ollut nättiä, mutta osoitimme sydäntä. – Greg Gibson

Thomas osoitti ensimmäisessä ottelussaan Korisliigassa monipuolisuutta, joka näkyi tilastoissa 13 pisteen, 10 levypallon ja 10 syötön tripla-tuplana. Arnaldo Toro haki 15 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan, kun taas Tevaun Kokko väänsi 16 pistettä ja 3 riistoa. Antero Lehdon saldo oli 18 pistettä.


KTP:n parhaat pistemiehet olivat Raitanen (20/6) ja Urald King (16/8/4 syöttöä).Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetket0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page