top of page

Näädät testaamaan sarjanousija Lahti Basketballin kevätkunnon


BC Nokia pelaa vuoden ensimmäisen vierasottelunsa keskiviikkona 8.1. Lahti Energia Areenalla klo 18:30, kun Näätiä isännöit Korisliigan sarjanousija Lahti Basketball.


Sarjanousija on kauden edetessä viilannut kokoonpanoaan, kuten yleensä kuplettiin kuuluu. Desmond Hubert ja Jerry Evans Jr. Saivat lähtöpassit marrasjoulukuun vaihteessa ja tilalle on tullut sentterit Karhubasket-taustainen Taylor Johns ja Logan McLane. Vaikka joukkueet kohtasivat viimeksi marraskuussa (Näätien voittaessa kotonaan), niin jo näiden muutosten myötä keskinäiset voimasuhteet ovat vielä arvoitus.


Kotimaisten osastolla Lahdella on erityisen mielenkiintoisia nimiä kaksi. Tuomas Hirvonen on joukkueen kapellimestari, joka pelaa joukkueen suurimmat minuutit ja menestyminen yksittäisissä otteluissa korreloi pitkälti Tumpin peliotteiden kanssa. Vesa Mäkäläinen on lahtelaisten koripallon ikoni, jolta on löytynyt vielä yksi lisävaihde kypsässä 33 vuoden iässä.


Joulukuun, ja sen yli, loukkaantumissumasta kärsinyt Näädät on saanut parsittua vammojaan kokoon ja otteluun lähdetään miltei kokonaisella kokoonpanolla. Michael Besselink on poissa varmasti, mutta Lassi Nikkarinen voi jo tehdä paluunsa parketeille keskiviikkona.


Meillä on ollut ehdottomasti parempi ilmapiiri treeneissä perjantaisen voiton jälkeen. Myös olemme saaneet laadukkaita harjoituksia alle, kun osa pelaajista on palannut terveiden kirjoihin. Lahti on eri joukkue kuin se, jonka kohtasimme marraskuussa. Heillä on todella kyvykkäitä korintekijöitä, jos annamme heille vapaita heittoja. He ovat varmasti keskittyneitä kotikentällään vaikean Kauhajoki-tappion jälkeen. – Greg Gibson

Alakulma ei ole lähdössä tällä kertaa fanimatkalle Lahteen, mutta ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä Elisa Viihteeltä. Vaikka Lahti on pudotuspeliviivan alapuolella, niin kotijoukkueen yleisömäärissä se ei ole näkynyt. Lahti Basketball kerää tasaisesti kotiluolaansa komeat yli tuhat katsojaa per peli ja katsojamäärä on toisena koko Korisliigassa. Tunnelmaa on siis luvassa.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page