Näädät testaamaan sarjanousija Lahti Basketballin kevätkunnon


BC Nokia pelaa vuoden ensimmäisen vierasottelunsa keskiviikkona 8.1. Lahti Energia Areenalla klo 18:30, kun Näätiä isännöit Korisliigan sarjanousija Lahti Basketball.


Sarjanousija on kauden edetessä viilannut kokoonpanoaan, kuten yleensä kuplettiin kuuluu. Desmond Hubert ja Jerry Evans Jr. Saivat lähtöpassit marrasjoulukuun vaihteessa ja tilalle on tullut sentterit Karhubasket-taustainen Taylor Johns ja Logan McLane. Vaikka joukkueet kohtasivat viimeksi marraskuussa (Näätien voittaessa kotonaan), niin jo näiden muutosten myötä keskinäiset voimasuhteet ovat vielä arvoitus.


Kotimaisten osastolla Lahdella on erityisen mielenkiintoisia nimiä kaksi. Tuomas Hirvonen on joukkueen kapellimestari, joka pelaa joukkueen suurimmat minuutit ja menestyminen yksittäisissä otteluissa korreloi pitkälti Tumpin peliotteiden kanssa. Vesa Mäkäläinen on lahtelaisten koripallon ikoni, jolta on löytynyt vielä yksi lisävaihde kypsässä 33 vuoden iässä.


Joulukuun, ja sen yli, loukkaantumissumasta kärsinyt Näädät on saanut parsittua vammojaan kokoon ja otteluun lähdetään miltei kokonaisella kokoonpanolla. Michael Besselink on poissa varmasti, mutta Lassi Nikkarinen voi jo tehdä paluunsa parketeille keskiviikkona.


Meillä on ollut ehdottomasti parempi ilmapiiri treeneissä perjantaisen voiton jälkeen. Myös olemme saaneet laadukkaita harjoituksia alle, kun osa pelaajista on palannut terveiden kirjoihin. Lahti on eri joukkue kuin se, jonka kohtasimme marraskuussa. Heillä on todella kyvykkäitä korintekijöitä, jos annamme heille vapaita heittoja. He ovat varmasti keskittyneitä kotikentällään vaikean Kauhajoki-tappion jälkeen. – Greg Gibson

Alakulma ei ole lähdössä tällä kertaa fanimatkalle Lahteen, mutta ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä Elisa Viihteeltä. Vaikka Lahti on pudotuspeliviivan alapuolella, niin kotijoukkueen yleisömäärissä se ei ole näkynyt. Lahti Basketball kerää tasaisesti kotiluolaansa komeat yli tuhat katsojaa per peli ja katsojamäärä on toisena koko Korisliigassa. Tunnelmaa on siis luvassa.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.