top of page

Näädät takaisin voittokantaan, kun Korihait kaatui Pohitullissa jatkoajan jälkeen


Kolmen peräkkäisen tappion jälkeen BC Nokia palasi takaisin voittojen tielle, kun Näädät voitti jatkoajan jälkeen Uudessakaupungissa Korihait 83-85 (43-43, 74-74). Näätien saldo on nyt neljä voittoa ja kolme tappiota.


Varsinainen peliaika eteni pitkälti kotijoukkueen johdossa, mutta Näädät ei missään vaiheessa pudonnut kyydistä, vaan pysyi sinnikkäästi iskuetäisyydellä. Lopussa oli palkinto, kun nokialaiset tasoittivat ottelun jatkoajalle Alan Herndonin tippauksella hyökkäyslevypallosta.Jatkoajalla Näädät sai käännettyä pelin itselleen ja viiden pisteen johdon, joka viilattiin loppunumeroihin Quin Cooperin summerin peitonneella kolmosella.


Näädät sai otteluun kehnon alun, kun neljän minuutin jälkeen taululla oli lukemat 18-6. Näädillä oli myös 24 menetystä.


– Se, mitä Coach Vasell tekee näiden pelaajien kanssa on uskomatonta. Hän on saanut heidät pelaamaan sille tasolle, että jos et ole valmiina, niin he hyökkäävät kimppuun. Olimme tänään onnekkaita, että saimme käännettyä huonon alun ja yksinkertaisesti olimme onnekkaita, että voitimme, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Näädiltä viisi pelaajaa ylsi kaksinumeroisille pistelukemille: Herndon (18/9), Xavier Ford (14/10), Mikael Laihonen (13/7), Perrion Callandret (11/7/5 syöttöä) ja Kalle Peltonen (10/2).


Korihaiden pisteistä vastasivat Trey Niemi (17/2), Joni Herrala (16/2), Prince Oduro (12/8/4 torjuntaa) ja Bojan Sarcevic (11/9/9 syöttöä).


Näädät pelaa seuraavan kerran jo tiistaina 1.11. klo 18:30, kun Nokialle saapuu vieraaksi Kataja Basket.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetket0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page