top of page

Näädät takaisin Pohjanmaalle, tiistaina vastassa Kobrat


Viime viikolla kovan päänahan Kauhajoen Karhu Basketista napannut BC Nokia palaa Pohjanmaalle kohtaamaan tiistaina 15.10. klo 18:30 Lapuan Kobrat.


Kun jotkut ehtivät jo heinäkuussa kyseenalaistaa, että pelataanko Lapualla ollenkaan Korisliigaa tällä kaudella, niin Kobrat jysäytti ilmoille kovaääniset uutiset Antti Nikkarisen siirrosta lakeuksille ja pari viikkoa myöhemmin kokoonpanoon lisättiin Juho Lehtoranta. Pitkälti Turjan suvun pyörittämä Kobrat nosti oletetusti pitkään apu- ja pelaajavalmentajana toimineen Ville Turjan päävalmentajaksi vihdoin koko kaudeksi. Velipoika Jussi Turja taas on peliparketilla lapualaisen koripallon ilmentymä.


Kaudella Kobrat on ehtinyt pelata neljä ottelua, joista kaksi ensimmäistä (KTB-Basket ja Korihait) päättyi lapualaisten voittoihin, mutta kaksi viimeistä ovat olleet tappiollisia. Ura Basket eGameStars (niille, jotka eivät ole seuranneet, niin kyllä, Ura Basket eGameStars), joka mätti peräti 117 pistettä kotonaan. Viikonloppuna vuorossa oli Pohjanmaan klassikko Kobrat vs. Karhu Basket, jonka kauhajokiset veivät 81-96.


Päävalmentaja Greg Gibsonin isoin huoli on selkeästi Kobrien tulivoima, josta suurimmin osin vastaa entinen Kosovon ja Balkanin liigan pistekuningas Jordan Capps, joka on tehnyt neljässä ottelussa keskimäärin 26,3 pistettä per ottelu.


Lapua on yksi niistä joukkueista, joka pystyy laittamana pisteitä taululle, jos ei ota heiltä jotain juttuja pois. Se, että saammeko jonkinlaista tasaisuutta, on iso kysymys meidän kohdalla. – Greg Gibson

Koko alkukauden vajaalla kokoonpanolla pelannut Näädät on lähellä saada koko remminsä pelaamaan samaan aikaan. Ennakkotietojen mukaan Ladarius Tabb on tiistaina pelikuntoinen, mutta tällä kertaa Tyler Flack on vielä 50 prosentin GTD-merkinnällä.


Näädille kyseessä on viimeinen vierasottelu ennen paluuta kotikentille, jolloin maanantaina 21.10. Nokialle saapuu Salon Vilpas.


Vierasottelut voi katsoa Elisa Viihteeltä. Tällä kaudella Korisliiga-ottelut näytetään monikameratuotantona, joka on todellakin vienyt katselukokemuksen uudelle tasolle.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page