top of page

Näädät saa vieraakseen Bisonsin Veikkauksen etuasiakasottelussa


BC Nokian Korisliiga-ottelut jatkuvat keskiviikkona 23. maaliskuuta klo 18:30 Nokian palloiluhallilla, kun vieraaksi saapuu Bisons Loimaa. Kyseessä on Veikkauksen etuasiakasottelu, johon 50 nopeinta Veikkauksen etuasiakasta saa lipun puoleen hintaan.


Missä mennään?


Alempi jatkosarja on lähellä huipentumaansa ja molemmat joukkueet ovat omien tavoitteidensa suhteen veitsenterällä, kun otteluita on jäljellä enää kolme kappaletta.


Näädät (13/16) on yhä kiinni pudotuspelipaikassa, vaikka nokialaiset ovatkin pudonneet yhden pykälän alaspäin sarjataulukossa. Lahti Basketball (12/17) kuitenkin puuskuttaa niskaan yhdellä voitolla vähemmän, Kataja (13/16) taas on tasoissa yhtä monella voitolla.


Alemman jatkosarjan hännillä Bisons (9/20) on jo saanut kahden voiton kaulan putoamisuhan alla olevaan Korihaihin (7/22). Jatkosarjan viimeisessä ottelussa joukkueet kohtaavat, joten Korihait voi vielä taistella säilymisestä, vaikka heillä olisi tuohon peliin mennessä yksi voitto vähemmän.


Loimaa on joukkue, joka pelaa itseluottamuksella. He voittivat meidät jokaisella osa-alueella pari viikkoa sitten. Jälleen on mielenkiintoista nähdä, että löytyykö meiltä sydäntä ja olemmeko valmiita kääntämään kurssimme. – Greg Gibson

Bisons Loimaa


Edellisen kerran joukkueet kohtasivat pari viikkoa sitten Loimaalla. Sieltä Näädät joutui kotimatkalle selkeä 90-71 tappio niskassaan. Sen jälkeen Bisons on hävinnyt Korihaille ja Lahti Basketballille, mutta edellisottelussa loimaalaiset päihittivät Kobrat 97-85.


Ohjelmassa ennen Korihait-ottelua on kaksi vieraspeliä: ensin tämä BC Nokiaa vastaan, jonka jälkeen joukkue matkustaa Joensuuhun Katajan vieraaksi. Sarjapaikka seuraavaksi kaudeksi on täten Bisonsin omissa käsissä, koska voitoilla loimaalaiset saavat karistettua Korihait kannoiltaan.


Veikkauksen etuasiakkaat puoleen hintaan seuraamaan Korisliigaa


Korisliigan jokaisella joukkueella on maaliskuussa yksi kotiottelu, johon 50 nopeinta Veikkauksen etuasiakasta saa lipun puoleen hintaan. Näätien kohdalla ottelu on juuri keskiviikkona pelattava BC Nokia – Bisons Loimaa.


Korisliigan yhteistyökumppani Veikkaus tarjoaa ottelukohtaisesti 50 nopeimmalle liput puoleen hintaan. Liput lunastetaan ottelutapahtuman lipunmyynnistä Veikkaus-korttia tai Veikkauksen mobiilisovelluksessa olevaa korttia näyttämällä.


Missä ja miten?


bottom of page