top of page

Näädät saa vastaansa sunnuntaina sarjataulukon häntäpään Korihait


Pirkanmaan paikalliskamppailua parisen päivää sulatellut BC Nokia jatkaa kolmen pelin viikkoaan sunnuntaina 9.2. Uudessakaupungissa, jossa Näädät saa vastaansa Korisliigan sarjataulukon pohjalla juuttuneen Korihait klo 17:00 Uusikaupunki Areenalla.


Vaikka Korihait on sarjataulukossa viimeisenä, niin suurin syypää pohjamudille on heikko alkukausi, jolloin joukkue hävisi kaksitoista peräkkäistä ottelua. Sittemmin voittoja on alkanut kertymään vaihtelevasti, mutta tammikuun puolenvälin jälkeen Korihait on voittanut viidestä ottelustaan peräti kolme ja joukkue on enää kahden voiton päässä toiseksi viimeisestä Kobrista. Voitotkin ovat tulleet joukkueista, jotka ovat pudotuspeliviivan yläpuolelle eli Kouvoista, Kataja Basketista ja KTP-Basketista.


Viidestä ottelusta siis kolme voittoa, vaikka #divaripuolustus
Yksi suurista syistä Korihaiden ryhtiliikkeeseen on ollut Kevin Ware (16,8/6,7/3,0). Kyllä, sama Kevin Ware, joka ehti pelata pari kautta sitten Karhu Basketissa kymmenisen peliä. Sama Kevin Ware, joka nousi kulttihahmoksi Louisvillen yliopistossa vuonna 2013, kun mies katkaisi sääriluunsa Elite Eight -ottelussa Dukea vastaan. Sama Kevin Ware, joka ilman tätä loukkaantumista voisi pelata jossain maailman kärkiliigassa.


Vaihtuvuus kokonaisuudessaan Korihaissa on ollut valtava: päävalmentajaksi on noussut Jarno Nikula, Elias Eerikiharju siirtyi Salon Vilppaaseen ja Jalen Henry on tätä nykyä meidän mies vai muutamia mainiten. Kokonaisuudessaan Korihaissa on pelannut tämän kauden aikana kymmenen ulkomaalaisvahvistusta.


Korihait on pelannut hyvin lähiaikoina, erityisesti kotikentällään. Korihait on joukkue, joka pelaa todella kovaa. Meidän pitää vastata heidän energiaansa, jotta meillä on mahdollisuus. – Greg Gibson

Alakulma ei ole tällä kertaa matkustamassa Uuteenkaupunkiin, joten ottelu on katsottavissa nokialaisittain tuttuun tapaan Elisa Viihteeltä.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page