Näädät saa vastaansa sunnuntaina sarjataulukon häntäpään Korihait


Pirkanmaan paikalliskamppailua parisen päivää sulatellut BC Nokia jatkaa kolmen pelin viikkoaan sunnuntaina 9.2. Uudessakaupungissa, jossa Näädät saa vastaansa Korisliigan sarjataulukon pohjalla juuttuneen Korihait klo 17:00 Uusikaupunki Areenalla.


Vaikka Korihait on sarjataulukossa viimeisenä, niin suurin syypää pohjamudille on heikko alkukausi, jolloin joukkue hävisi kaksitoista peräkkäistä ottelua. Sittemmin voittoja on alkanut kertymään vaihtelevasti, mutta tammikuun puolenvälin jälkeen Korihait on voittanut viidestä ottelustaan peräti kolme ja joukkue on enää kahden voiton päässä toiseksi viimeisestä Kobrista. Voitotkin ovat tulleet joukkueista, jotka ovat pudotuspeliviivan yläpuolelle eli Kouvoista, Kataja Basketista ja KTP-Basketista.


Viidestä ottelusta siis kolme voittoa, vaikka #divaripuolustus
Yksi suurista syistä Korihaiden ryhtiliikkeeseen on ollut Kevin Ware (16,8/6,7/3,0). Kyllä, sama Kevin Ware, joka ehti pelata pari kautta sitten Karhu Basketissa kymmenisen peliä. Sama Kevin Ware, joka nousi kulttihahmoksi Louisvillen yliopistossa vuonna 2013, kun mies katkaisi sääriluunsa Elite Eight -ottelussa Dukea vastaan. Sama Kevin Ware, joka ilman tätä loukkaantumista voisi pelata jossain maailman kärkiliigassa.


Vaihtuvuus kokonaisuudessaan Korihaissa on ollut valtava: päävalmentajaksi on noussut Jarno Nikula, Elias Eerikiharju siirtyi Salon Vilppaaseen ja Jalen Henry on tätä nykyä meidän mies vai muutamia mainiten. Kokonaisuudessaan Korihaissa on pelannut tämän kauden aikana kymmenen ulkomaalaisvahvistusta.


Korihait on pelannut hyvin lähiaikoina, erityisesti kotikentällään. Korihait on joukkue, joka pelaa todella kovaa. Meidän pitää vastata heidän energiaansa, jotta meillä on mahdollisuus. – Greg Gibson

Alakulma ei ole tällä kertaa matkustamassa Uuteenkaupunkiin, joten ottelu on katsottavissa nokialaisittain tuttuun tapaan Elisa Viihteeltä.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.