Näädät pilkkoi Katajan toistamiseen viikon sisään


BC Nokia voitti Kataja Basketin toistamiseen reilun viikon sisään, kun Näädät piti päänsä joensuulaisten loppukirin edessä ja ylsi 89-84 (45-43) -voittoon Nokian palloiluhallissa.


Peli oli miltei peilikuva edellisestä, kun Näädät piti johto päätösneljänneksellä näpeissään, mutta Katajalta löytyi bensaa vielä yhteen loppukiriin. Neljä minuuttia ennen loppusummeria Kataja sai aikaan pistejuoksun, jonka päätökseksi Earvin Morris upotti kolmosellaan eron yhteen pisteeseen 77-76.


Välittömästi Näädät reagoi ja ei antanut pienen vastoinkäymisen painaa päitä alas. Demarcus Holland nakutti sekä kakkosen että kolmosen ja Niko Mattila ajoi röyhkeästi korille virheestä välittämättä. Näin Näätien johtoasema kasvoi jälleen säädylliseksi ja myös pysyi sellaisena.


Olen todella ylpeä jätkistä tänään. Meillä on alla pitkä viikko, kolme peliä viiteen päivään. Monet joukkueet olisivat hellittäneet kolmannessa pelissä, me teimme täysin päinvastoin. Me kestimme heidän pienen juoksun, minkä jälkeen keskityimme niihin asioihin, joita tarvitsimme voittaaksemme. Aggressiivinen puolustus, levypallot ja hyökkääminen nopeasti. – Greg Gibson

Näätien 89 pisteestä kotimaiset tekivät peräti 56. Parhaimpiin suorituksiin ylsivät Daniel Dolenc (17/5), Shawn Hopkins (14/1/3 syöttöä) ja Mattila (11/3/5 syöttöä) sekä vahvistuksista Stacy Davis (14/4) ja Holland (10/3/3 syöttöä). Tyler Flack (4/3) pelasi vain vajaat yhdeksän minuuttia loukkaantumisen vuoksi.


Vireessä ollut Lentävä Rambo eli Dolenc pääsi lyömään muutamaan kertaankin palloa näyttävästi alaspäin.
Katajan pistenikkarit olivat Jarekious Bradley (26/4) ja Morris (23/11/5 syöttöä/5 riistoa). Katajan kuplettia sekoitti Brandon Walters (12/2), joka lensi viiden virheen myötä ulos jo kolmannella neljänneksellä.


Näädät pelaa seuraavan kerran jo keskiviikkona 15. tammikuuta, kun vieraaksi Nokialle saapuu KTP-Basket.


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.