top of page

Näädät pilkkoi Katajan toistamiseen viikon sisään


BC Nokia voitti Kataja Basketin toistamiseen reilun viikon sisään, kun Näädät piti päänsä joensuulaisten loppukirin edessä ja ylsi 89-84 (45-43) -voittoon Nokian palloiluhallissa.


Peli oli miltei peilikuva edellisestä, kun Näädät piti johto päätösneljänneksellä näpeissään, mutta Katajalta löytyi bensaa vielä yhteen loppukiriin. Neljä minuuttia ennen loppusummeria Kataja sai aikaan pistejuoksun, jonka päätökseksi Earvin Morris upotti kolmosellaan eron yhteen pisteeseen 77-76.


Välittömästi Näädät reagoi ja ei antanut pienen vastoinkäymisen painaa päitä alas. Demarcus Holland nakutti sekä kakkosen että kolmosen ja Niko Mattila ajoi röyhkeästi korille virheestä välittämättä. Näin Näätien johtoasema kasvoi jälleen säädylliseksi ja myös pysyi sellaisena.


Olen todella ylpeä jätkistä tänään. Meillä on alla pitkä viikko, kolme peliä viiteen päivään. Monet joukkueet olisivat hellittäneet kolmannessa pelissä, me teimme täysin päinvastoin. Me kestimme heidän pienen juoksun, minkä jälkeen keskityimme niihin asioihin, joita tarvitsimme voittaaksemme. Aggressiivinen puolustus, levypallot ja hyökkääminen nopeasti. – Greg Gibson

Näätien 89 pisteestä kotimaiset tekivät peräti 56. Parhaimpiin suorituksiin ylsivät Daniel Dolenc (17/5), Shawn Hopkins (14/1/3 syöttöä) ja Mattila (11/3/5 syöttöä) sekä vahvistuksista Stacy Davis (14/4) ja Holland (10/3/3 syöttöä). Tyler Flack (4/3) pelasi vain vajaat yhdeksän minuuttia loukkaantumisen vuoksi.


Vireessä ollut Lentävä Rambo eli Dolenc pääsi lyömään muutamaan kertaankin palloa näyttävästi alaspäin.
Katajan pistenikkarit olivat Jarekious Bradley (26/4) ja Morris (23/11/5 syöttöä/5 riistoa). Katajan kuplettia sekoitti Brandon Walters (12/2), joka lensi viiden virheen myötä ulos jo kolmannella neljänneksellä.


Näädät pelaa seuraavan kerran jo keskiviikkona 15. tammikuuta, kun vieraaksi Nokialle saapuu KTP-Basket.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page