Näädät perjantai-illaksi Karhuvuoreen ottamaan mittaa KTP:stä


Uskomattoman viimeisten sekuntien kotivoiton tiistaina napannut BC Nokia on jo kääntänyt katseensa kohti seuraavaa ottelua, kun Näädät matkustaa perjantai-illaksi 6.3. Karhuvuoren Steveco Areenalle, jossa nokialaisia isännöi KTP-Basket.


Kotkalaiset pitelevät hyppysissään otteluun lähtiessä sarjataulukon neljättä sijaa, joten runkosarjan kalkkiviivojen lähestyessä jokainen voitto on elintärkeä, mikäli KTP mielii pitää kotiedun pudotuspeleihin mennessä. Tampereen Pyrinnöllä on yhtä monta voittoa, mutta yksi tappio enemmän.


Siirtorajan tuntumassa Kotkassa elettiin mielenkiintoisia aikoja. KTP:ltä ui iso vonkale ohi pyydyksen, minkä lisäksi joukkue oli nokialaisyleisön suosikin Juan Davis Jr:n perässä. Kaiken varalta joukkueeseen hankittiin Tommy Hamilton, jonka nimi ei ainakaan vielä ole ilmestynyt kokoonpanoihin, koska työlupa- ja sopimusasiat pitää saada ensin kuntoon.


(Varsinkin ensimmäinen artikkeli on ehdottomasti lukemisen arvoinen. Siellä se jo julkisesti tunnustetaan, mitä monet ovat epäilleet: KTP:n vahvistuksilla Cullen Russolla ja JayVaughn Pinkstonilla on asennevamma.)


Tällä hetkellä KTP:n kokoonpano on eläväinen sillä Pinkston, Byron Wesley, Eldar Skamo ja Emil Uotila ovat GTD-merkinnöillä.


Maajoukkuetauon jälkeen kolmesta ottelusta kaksi voittoa napanneelle nokialaisjoukkueelle toisen peräkkäisen voiton kairaaminen on haasteena kova. KTP on, kaikista ongelmistaan huolimatta, parhaimmillaan erinomainen koripallojoukkue, josta kertoo itsessään jo sarjasijoitus. Lisäksi Karhuvuoren historiaa huokuva Steveco Areena on jokaiselle vierasjoukkueelle vaikea paikka poistua sarjapisteet kainalossa.


Tuttuun tapaan Näätien vierasottelut ovat katsottavissa monikameratuotantona Elisa Viihteeltä.


Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.