top of page

Näädät perjantai-illaksi Karhuvuoreen ottamaan mittaa KTP:stä


Uskomattoman viimeisten sekuntien kotivoiton tiistaina napannut BC Nokia on jo kääntänyt katseensa kohti seuraavaa ottelua, kun Näädät matkustaa perjantai-illaksi 6.3. Karhuvuoren Steveco Areenalle, jossa nokialaisia isännöi KTP-Basket.


Kotkalaiset pitelevät hyppysissään otteluun lähtiessä sarjataulukon neljättä sijaa, joten runkosarjan kalkkiviivojen lähestyessä jokainen voitto on elintärkeä, mikäli KTP mielii pitää kotiedun pudotuspeleihin mennessä. Tampereen Pyrinnöllä on yhtä monta voittoa, mutta yksi tappio enemmän.


Siirtorajan tuntumassa Kotkassa elettiin mielenkiintoisia aikoja. KTP:ltä ui iso vonkale ohi pyydyksen, minkä lisäksi joukkue oli nokialaisyleisön suosikin Juan Davis Jr:n perässä. Kaiken varalta joukkueeseen hankittiin Tommy Hamilton, jonka nimi ei ainakaan vielä ole ilmestynyt kokoonpanoihin, koska työlupa- ja sopimusasiat pitää saada ensin kuntoon.


(Varsinkin ensimmäinen artikkeli on ehdottomasti lukemisen arvoinen. Siellä se jo julkisesti tunnustetaan, mitä monet ovat epäilleet: KTP:n vahvistuksilla Cullen Russolla ja JayVaughn Pinkstonilla on asennevamma.)


Tällä hetkellä KTP:n kokoonpano on eläväinen sillä Pinkston, Byron Wesley, Eldar Skamo ja Emil Uotila ovat GTD-merkinnöillä.


Maajoukkuetauon jälkeen kolmesta ottelusta kaksi voittoa napanneelle nokialaisjoukkueelle toisen peräkkäisen voiton kairaaminen on haasteena kova. KTP on, kaikista ongelmistaan huolimatta, parhaimmillaan erinomainen koripallojoukkue, josta kertoo itsessään jo sarjasijoitus. Lisäksi Karhuvuoren historiaa huokuva Steveco Areena on jokaiselle vierasjoukkueelle vaikea paikka poistua sarjapisteet kainalossa.


Tuttuun tapaan Näätien vierasottelut ovat katsottavissa monikameratuotantona Elisa Viihteeltä.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page