top of page

Näädät palaa tauolta uudistuneena, Feltonin debyytti keskiviikkona


BC Nokia palaa yhdentoista ottelun mittaiselta pelitauoltaan parketeille keskiviikkona 23.1. Jalek Feltonin kera Nokian palloiluhallissa. Näädät saa vastaansa Uudenkaupungin Korihait kello 18:30.


Viimeviikkoinen pelitauko toi uutisia mukaan, kun Näätien pelinrakentajan tontilla nähtiin muutos. Johnathan Hudsonin try-outia ei jatkettu, mutta tilalle hankittiin Jalek Felton, joka on ehdottoman mielenkiintoinen nimi.


'98-syntynyt Felton on lukiourallaan rankattu täyden viiden tähden lupaukseksi, joka on päätynyt erilaisten sattumusten kautta Nokialle. Felton on nuori, ja todennäköisesti raakile, mutta taitoa ja urheilullisuutta nuorelta mieheltä ei puutu. Oman mausteensa otteluun tuo myös Niko Mattilan paluu pelikentille loukkaantumisen jälkeen.


– Alla pelitauko ja mukana uusi pelintekijä, joten muuttujia riittää. Mielenkiintoista nähdä herra Felton tositoimissa ja hienoa saada Mattila takaisin pelaavaan kokoonpanoon, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen kertoo.


Korihait on Korisliigan sarjataulukossa viimeisenä viidellä voitolla ja 16 tappiolla. Korihait operoi tällä hetkellä viidellä ulkomaalaisvahvistuksella, joista päävalmentaja Damion Dantzler arpoo vielä Stephon Jelksin (11,2/8,5) ja Bryan Colemanin (10,4/4,3) välillä. Ennakkoon varmat ovat Brandon Conley (12,4/6,4), Chris Jenkins (13,0/5,4) ja Mario Edwards (11,4/4,3/5,9).


Loukkaantumiset ovat kuitenkin runnelleet myös Uudessakaupungissa. Läpimurtokauttaan pelaavan Topias Kuukkasen (10,7/2,8) pelaaminen on vielä epävarmaa, kuten myös Emil Djeenin (6,5/2,3/2,9). Suomalaisleveyttä joukkueen kokoonpanoon tuovat kuitenkin tarkkaranteinen Marius van Andringa (12,4/1,9/2,7), Mika Nuolivirta (7,4/3,0) ja Miikka Marttinen (3,2/1,7).


Tervetuloa Nokian palloiluhallille kannustamaan Näädät voittoon!

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page