Näädät palaa tauolta uudistuneena, Feltonin debyytti keskiviikkona


BC Nokia palaa yhdentoista ottelun mittaiselta pelitauoltaan parketeille keskiviikkona 23.1. Jalek Feltonin kera Nokian palloiluhallissa. Näädät saa vastaansa Uudenkaupungin Korihait kello 18:30.


Viimeviikkoinen pelitauko toi uutisia mukaan, kun Näätien pelinrakentajan tontilla nähtiin muutos. Johnathan Hudsonin try-outia ei jatkettu, mutta tilalle hankittiin Jalek Felton, joka on ehdottoman mielenkiintoinen nimi.


'98-syntynyt Felton on lukiourallaan rankattu täyden viiden tähden lupaukseksi, joka on päätynyt erilaisten sattumusten kautta Nokialle. Felton on nuori, ja todennäköisesti raakile, mutta taitoa ja urheilullisuutta nuorelta mieheltä ei puutu. Oman mausteensa otteluun tuo myös Niko Mattilan paluu pelikentille loukkaantumisen jälkeen.


– Alla pelitauko ja mukana uusi pelintekijä, joten muuttujia riittää. Mielenkiintoista nähdä herra Felton tositoimissa ja hienoa saada Mattila takaisin pelaavaan kokoonpanoon, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen kertoo.


Korihait on Korisliigan sarjataulukossa viimeisenä viidellä voitolla ja 16 tappiolla. Korihait operoi tällä hetkellä viidellä ulkomaalaisvahvistuksella, joista päävalmentaja Damion Dantzler arpoo vielä Stephon Jelksin (11,2/8,5) ja Bryan Colemanin (10,4/4,3) välillä. Ennakkoon varmat ovat Brandon Conley (12,4/6,4), Chris Jenkins (13,0/5,4) ja Mario Edwards (11,4/4,3/5,9).


Loukkaantumiset ovat kuitenkin runnelleet myös Uudessakaupungissa. Läpimurtokauttaan pelaavan Topias Kuukkasen (10,7/2,8) pelaaminen on vielä epävarmaa, kuten myös Emil Djeenin (6,5/2,3/2,9). Suomalaisleveyttä joukkueen kokoonpanoon tuovat kuitenkin tarkkaranteinen Marius van Andringa (12,4/1,9/2,7), Mika Nuolivirta (7,4/3,0) ja Miikka Marttinen (3,2/1,7).


Tervetuloa Nokian palloiluhallille kannustamaan Näädät voittoon!

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.