Näädät näytti väläyksiä tulevasta Karhubasketia vastaan pelatussa harjoitusottelussa


Alkavan Korisliiga-kauden kynnyksellä BC Nokia antoi maistiaisia nokialaisyleisölle, kun Näädät pieksi harjoitusottelussa hallitsevan Suomen mestarin Karhubasketin 97-77 (47-38). Näädät pääsi esittelemään runsaasti ensi kauden aseitaan: vauhdikasta avoimen kentän pelaamista ja urheilullisia suorituksia koriraudan yläpuolella.


Viime viikonloppuna miltei ilman yhteisiä harjoituksia pelannut Näädät on tällä valmistautumisviikolla joutunut olemaan vajaalla miehistöllä. Kalin Fisher ja Teemu Sulonen olivat poissa perjantain kokoonpanossa lievien loukkaantumisten takia ja Näädät on päässyt harjoittelemaan viidellä viittä vastaan vain kolmen päivän ajan.


– Pitää vain huolehtia niistä asioista, joita pystyy kontrolloimaan. Pyrimme ottamaan yhden askeleen eteenpäin joka päivä ja tänään onnistuimme siinä. Saimme jokaiselle pelaajalle isot minuutit ja pelasimme mielestäni kovaa harjoitusotteluksi. Näytimme väläyksiä siitä, että mitä pystymme olemaan, päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Kotijoukkue sai jokaiselta kahdeksalta pelaajaltaan onnistumisia, mutta pisimmän korren vetivät Stacy Davis (27/8), Shawn Hopkins (13/7), Tyler Flack (12/5), Niko Mattila (11/1/8 syöttöä), Lassi Nikkarinen (11/7/5 syöttöä/4 riistoa) sekä Daniel Dolenc (11/2).


Ensi viikolla pelattavaan Basketball Champions Leaguen karsintoihin valmistautuvalta Karhubasketilta erottuivat Evan Yates (15/2), Okko Järvi (12/3) ja Alex Thompson (12/4).


Näädät taas matkustaa ensi viikoksi Tallinnaan, jossa joukkue kohtaa tiistaina Tallin Kalevin ja torstaina BC Kalev/Cramon.


– Saamme alle yhteisiä harjoituksia, mahdollisuuden hitsautua yhteen ja puhua asioista. Ja tietysti tulemme saamaan myös kaksi erinomaista peliä, Gibson alustaa ensi viikkoa.


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.