top of page

Näädät makeaan 22 pisteen voittoon – ”Oli mukavaa nähdä intoa ja iloa”


BC Nokia palasi takaisin voittokantaan Korisliigassa, kun Näädät voitti kotikentällään Korihait 84-72 (42-27). Kotijoukkueen parhaimmistoon kuuluivat muun muassa Antero Lehto, Max Besselink ja Arnaldo Toro.


Korihait pysyi kyydissä noin toisella neljännekselle asti, jolloin aggressiivinen puolustus verotti vieraiden energioita. Näädät painoi kaasujalkaa ja repäisi kaksinumeroisen johdon viemällä toisen kymmenminuuttisen 27-14. Sama jatkui kolmannen neljänneksen, jonka jälkeen peli oli jo taputeltu.


Tarvitsimme tämän voiton, jotta saamme rakennettua itseluottamustamme takaisin. Meillä on alla pari vaikeaa peliä, joissa emme ole pelanneet hyvin. Tänään oli mukavaa nähdä intoa ja iloa kentällä. – Greg Gibson

Korihaille lähtökohta otteluun oli jo vaikea: uusikaupunkilaisten bussissa oli kyllä väkeä, mutta terveitä pelaajia vain kahdeksan miehen verran. Vieraiden päävalmentaja Jarno Nikula mainitsi asiasta.


Kahdeksalla on vaikeaa pelata. Pistettiin peliin se, mitä tänään oli laitettavana, mutta Nokia oli parempi. – Jarno Nikula

Näädillä oli monia onnistujia. Arnaldo Toro oli luotettava oma itsensä 12 pisteen ja 16 levypallon tupla-tuplalla. Vahvistusosastolta myös Kahron Ross (15/1/9 syöttöä) jakeli näppäriä syöttöjä ja pisti vastustajan takapelaajat koville – kuten myös ajoittain erinomaisesti Korihaiden Bojan Sarcevicia puolustanut Ronshad Shabazz (11/3/4 syöttöä), joka pelasi ensimmäisen ottelunsa kotiyleisönsä edessä.


Pirteimmät esiintyjät olivat kuitenkin neljä kolmosta upottanut Max Besselink (16/1) ja Antero Lehto (18/6/5 syöttöä), joka aloitti ensimmäistä kertaa BC Nokian paidassa pelin penkin puolelta.


Ei Antero välitä, jos hän tulee penkiltä. Hän tulee ja tekee sen, mitä hänen tarvitsee tehdä, jotta joukkue voittaa. – Greg Gibson

Korihailta yli kymmenen pisteen pääsivät Sarcevic (14/4), Jalen Jackson (19/4/4 syöttöä) ja Sebastian Lindberg (11/3).


Näädillä on edessä vielä yksi ottelu ennen maajoukkuetaukoa. Se pelataan KTP-Basketia vastaan vieraissa perjantaina 19.11.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page