top of page

Näädät maajoukkuetauolle Kobrat-voitolla – Toro 20 pistettä, 25 levypalloa


BC Nokia pääsee parin viikon mittaiselle maajoukkuetauolle voitto alla, kun lauantaina Näädät kaatoi Kobrat kotikentällään 88-82 (41-37). Nokialaisittain illan sankarit olivat 20 pistettä ja 25 levypalloa kerännyt Arnaldo Toro ja 26 pistettä heittänyt Steven Haney.


Vaikka peli aaltoilin ja momentum kääntyi joukkueelta toiselle, niin johto oli valtaosan pelistä nokialaisilla. Kahden ja puolen minuutin kohdalla Näädät sai karistettua Kobrat kannoiltaan ja venytettyä eron yhdeksään pisteeseen.


Paljon vastoinkäymisiä ennen peliä, paljon vastoinkäymisiä lähiviikkoina, joten iso voitto meille. Hieno joukkuesuoritus kokonaisuudessaan. – Greg Gibson


Lopulta peli ratkesi hyökkäyslevypalloihin, joita Näädät haki 16 kappaletta – ja Toro niistä tietenkin kymmenen. Toron kokonaissaldo oli hirviömäinen 20 pisteen ja 25 levypallon tupla-tupla.


Ei saatu eroa tehtyä, koko ajan kovaa vääntöä. Toro väänsi, jälleen kerran, ei ole mikään yllätys, niitä levareita. – Antti Ahonen

Toro ei jäänyt kaikesta huolimatta ainoaksi nappipelin pelaajaksi, kun Steven Haney upotti 26 pistettä ja noukki 5 levypalloa. Haney heitti kolmosensa loistavalla tarkkuudella 6/11. Kymmenen pistettä tai enemmän heittivät myös Kahron Ross (15/6/10 syöttöä) ja Tevaun Kokko (10/2/6 syöttöä), joka vastasi illan näyttävimmästä suorituksesta.Kobrien pisteistä vastasivat BJ Raymond (15/1), Antto Nikkarinen (14/6) ja Stockley Chaffee (14/3). Näädät sai puolustettua Korisliigan pistekärki Christian Lutete IV:n vain 12 pisteeseen.


Näädät pelaa seuraavan kerran lauantaina 5.3. vieraissa Korihaita vastaan.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page