top of page

Näädät käristi Kobrat 40 pisteen kolmannella neljänneksellä


BC Nokia nappasi toisen peräkkäisen kotivoittonsa pohjanmaalaisista, kun Näädät tykitti Korisliigan kauden ennätyslukemiksi 40 pistettä kolmanteen neljännekseen ja jyräsi 98-69 (46-34) -voittoon.


Jonkinlaisen pistepurskahduksen merkkejä nähtiin jo toisen neljänneksen viimeisen viiden minuutin aikana, mutta tuskin kukaan osasi odottaa sellaista neljännestä, joka jättää Tampereen Pyrinnön ja Salon Vilppaan 38 pisteen neljänneksen tällä kaudella varjoonsa.


Näädät aloitti kolmannen neljänneksen nostaen lämpöä 14-juoksulla, mutta jatkoi löylyn heittämistä kiukaalle käristäen Kobrat lopullisesti 30 pisteen taakse. Vauhdissa nokialaisilta oli muun muassa Niko Mattila (14/2/4 syöttöä), joka säkitti neljännekseen kolme kolmosta.Kun tultiin kopista, niin pelattiin erinomaisesti. Ylpeä jätkistä. Jokainen, joka pelasi, oli arvokas joukkueelle. Saatiin kaksi tärkeää voittoa tältä viikolta. – Niko Mattila

Jätkät pelasivat todella hienosti kolmannella neljänneksellä. Meillä on takana hyvä viikko, josta on jäänyt fiilis, että olemme menneet eteenpäin. Jätkät alkavat hiljalleen tajuta, että jos tuo parketille energiaa, niin saa palkinnon. – Greg Gibson

Näätien kymmenen pelaajan rotaatiosta pisteistä vastasivat Mattilan lisäksi Stacy Davis (21/6), Tyler Flack (14/7), Demarcus Holland (11/4), Lassi Nikkarinen (8/3/3 syöttöä) ja Michael Besselink (8/3). Kotijoukkueen aggressiivinen puolustus, duunarimentaliteetti ja vauhti olivat kuitenkin ratkaisevassa asemassa väsyttämässä Kobrat, joka painoi ensimmäisen puoliajan seitsenmiehisenä.


Kobrien pirteimmät olivat Jussi Turja (16/3), Juho Lehtoranta (11/3/4 syöttöä), Antto Nikkarinen (8/6/6 syöttöä) ja 15-vuotias Tuukka Härsilä (5/2). Korisliigan pistekuningas Jordan Capps jäi nokialaisten puolustuksessa yhdeksään pisteeseen.


Näätien peleissä nähdään runsaan viikon tauko, kun nokialaiset matkustavat lauantaiksi 7.12. Saloon Vilppaan vieraaksi. Kotiherkkua on luvassa seuraavaksi perjantaina 13.12. Helsinki Seagullsia vastaan. Näädät on voittanut viimeiset neljä kotiotteluaan.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page