Näädät jiirissä Uudessakaupungissa, tappioputki katki murskavoitolla


BC Nokia katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa, ja nappasi samalla kauden neljännen vierasvoittonsa, Uudessakaupungissa löylyttämällä Korihaita 55-91 (29-44).


Kun joukkue puolustaa hyvin, niin yleensä se myös ruokkii hyökkäystä. Korihailla oli läpi ottelun vaikeuksia saada edes riittävän hyviä heittopaikkoja aikaiseksi, mistä karua kieltä kertoo kolmosten tilastorivi 4/22.


Näädät, Tyler Flackin ja Ladarius Tabbin johdolla, pääsi nautiskelemaan vapaalla kiitoradalla tai hyvien syöttöjen päätteeksi. Kovaa ja korkealta.Johto venyi yli kahdenkymmenen lopullisesti kolmannella neljänneksellä ja viimeiselle jaksolle astellessa voittaja oli käytännössä jo selvä. Korihaiden 55 pistettä kertoo nokialaisten puolustuksen potentiaalista.


Joukkueemme avaintekijä on erinomainen puolustus. Jos teemme samanlaista työtä kuin tänään jatkossakin, niin taivas on meillä rajana. – Tyler Flack

Hyökkäys klikkaa, kun puolustus on hyvää. Kun saamme stoppeja, riistoja ja pääsemme juoksemaan avointa kenttää, niin hyökkääminen on huomattavasti helpompaa. – Greg Gibson

Peräti viisi nokialaista ylitti kaksinumeroisten pisteiden rajapyykin: Flack (13/6), irtopalloista antaumuksella taistellut Tabb (14/7/4 riistoa), Stacy Davis (12/6), Teemu Sulonen (15/2/4 syöttöä) ja aloitusviisikkopaikasta partiopojan tarmolla kiittänyt ja kumartanut Lassi Nikkarinen (13/3/5 syöttöä).Korihailta onnistumiset jäivät vähiin. Ernest Zeigler III (13/3) oli pistekärki, mutta positiivisimman jäljen parketille jätti 16-vuotias Tommi Lehtonen (9/0), joka heitti kolme kolmosta ensimmäiseen puoliaikaan.


Kauaa ei ole aikaa tätä voittoa pureskella, kun jo tiistaina 5.1. Näätien vieraaksi saapuu Ura Basket eGameStars.


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.