Näädät jälleen Pohjanmaalle, Jalen Henry tekee ensiesiintymisensä Näädissä


Viikonloppuna Kauhajoelle vieraillut BC Nokia matkustaa keskiviikkona 22.1. jälleen Pohjanmaalle, mutta tällä kertaa Lapualle, kohtaamaan Kobrat. Lapualaiset heiluvat sarjataulukon toiseksi viimeisenä, mutta ovat ominaiseen tapaansa yllätysvalmis joukkue.


Molemmat joukkueiden aikaisemmista kohtaamisista ovat päätyneet Näätien johtoon, mutta edellinen ottelu pelattiin jo miltei kaksi kuukautta sitten marraskuun loppupuolella. Vaikka kahdeksalla voitolla lapualaiset ovat oikeutettu toiseksi viimeiseen sijaan Korisliigassa, niin pudotuspeliviiva on Kobrilta vain kahden voiton päässä.


Kobrat on henkilöitynyt tällä kaudella vahvasti kahteen pelaajaan, joista toinen hoitaa pallon vapaille miehille ja toinen ensisijaisesti sukan pohjalle. Antto Nikkarinen (11,5/4,0/7,8 syöttöä) pelaa miltei identtisillä tilastoilla verrattuna hänen vuoden pelaaja -kauteen Helsinki Seagullsissa 2016/17. Jordan Capps (22,1/5,8) taas on matkalla Korisliigan korikuninkuuteen.


Etsimme tasaisuutta tällä hetkellä, kuten myös Lapua. Kobrat on kykenevä isoihin pisteryppäisiin minä hetkenä hyvänsä, joten meidän pitää tehdä mahdollisimman monta heidän hyökkäyksistään vaikeaksi. – Greg Gibson

Näätien leirissä varmistui, että loukkaantuneen Tyler Flackin korvaajaksi tuli mies kohtuullisen läheltä. Korihaita aiemmin tällä kaudella edustanut Jalen Henry tulee todennäköisesti tekemään ensiesiintymisensä Näädät-paidassa jo keskiviikkona Lapualla.


Odotan innolla Jalen Henryn debyyttiä. Hän tulee varmasti antamaan meille tarvittavan boostin korin alle ja auttaa rotaation pyörittämisessä. – Greg Gibson

Mistä ottelun voi katsoa? No tietenkin Elisa Viihteeltä.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.