top of page

Näädät jälleen Pohjanmaalle, Jalen Henry tekee ensiesiintymisensä Näädissä


Viikonloppuna Kauhajoelle vieraillut BC Nokia matkustaa keskiviikkona 22.1. jälleen Pohjanmaalle, mutta tällä kertaa Lapualle, kohtaamaan Kobrat. Lapualaiset heiluvat sarjataulukon toiseksi viimeisenä, mutta ovat ominaiseen tapaansa yllätysvalmis joukkue.


Molemmat joukkueiden aikaisemmista kohtaamisista ovat päätyneet Näätien johtoon, mutta edellinen ottelu pelattiin jo miltei kaksi kuukautta sitten marraskuun loppupuolella. Vaikka kahdeksalla voitolla lapualaiset ovat oikeutettu toiseksi viimeiseen sijaan Korisliigassa, niin pudotuspeliviiva on Kobrilta vain kahden voiton päässä.


Kobrat on henkilöitynyt tällä kaudella vahvasti kahteen pelaajaan, joista toinen hoitaa pallon vapaille miehille ja toinen ensisijaisesti sukan pohjalle. Antto Nikkarinen (11,5/4,0/7,8 syöttöä) pelaa miltei identtisillä tilastoilla verrattuna hänen vuoden pelaaja -kauteen Helsinki Seagullsissa 2016/17. Jordan Capps (22,1/5,8) taas on matkalla Korisliigan korikuninkuuteen.


Etsimme tasaisuutta tällä hetkellä, kuten myös Lapua. Kobrat on kykenevä isoihin pisteryppäisiin minä hetkenä hyvänsä, joten meidän pitää tehdä mahdollisimman monta heidän hyökkäyksistään vaikeaksi. – Greg Gibson

Näätien leirissä varmistui, että loukkaantuneen Tyler Flackin korvaajaksi tuli mies kohtuullisen läheltä. Korihaita aiemmin tällä kaudella edustanut Jalen Henry tulee todennäköisesti tekemään ensiesiintymisensä Näädät-paidassa jo keskiviikkona Lapualla.


Odotan innolla Jalen Henryn debyyttiä. Hän tulee varmasti antamaan meille tarvittavan boostin korin alle ja auttaa rotaation pyörittämisessä. – Greg Gibson

Mistä ottelun voi katsoa? No tietenkin Elisa Viihteeltä.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page