Näädät hakee paluuta voittokantaan, siipirikkoinen Ura keskiviikkovieraaksi


BC Nokia jatkaa kotiotteluitaan keskiviikkona 27.3. klo 18:30 Nokian palloiluhallilla, kun Näätien vieraaksi saapuu sarjapaikasta taisteleva Ura Basket.


Näädät ehti porskuttaa jo kolmen voiton mittaisessa voittoputkessa, mutta synkkä kolmas neljännes viime viikolla piti huolen, että sarjapisteet lähtivät Kouvolaan Kouvojen mukaan. Kun runkosarjaa on nokialaisten osalta jäljellä enää kuusi ottelua, niin jokainen voitto on tärkeä ajatellen pudotuspelipaikkaa.


Kaarinalaisilla on myös tiukka paikka, kun sarjanousija on joutunut pelaamaan vajaalla miehistöllä ja lipunut sarjataulukon viimeiseksi karsintapaikalle. Korihait, joka on pelannut yhden pelin vähemmän, on yhden voiton päässä kymmenentenä.


– Tavoitellaan pääsyä takaisin voittojen makuun. Vastaan tulee varmasti kovalla sykkeellä pelaava Ura. Meidän täytyy vastata heidän aktiiviseen hyökkäyspelaamiseen, Näätien päävalmentaja Tero Vasell ennakoi.


– Iso peli molemmille ja valitettavasti meidän kokoonpano on vielä aika mysteeri. Nokian joukkue on muuttunut isosti viime kohtaamisesta, Uran päävalmentaja Kristian Palotie sanoo puolestaan.


Game time decision -merkintöjä heitellään puolin ja toisin. Nokialla Sean O'Mara ja Niko Mattila kärsivät vaivoista, joten heidän pelaamisensa keskiviikkona on vielä epävarmaa. Uralla taas voi puuttua Eero Sahlberg (3,7/1,3), Ville Hänninen (8,0/1,3), Fiifi Aidoo (10,4/3,4/4,2) ja Joona Airenne (0,8/0,7) sekä Stephen Croone (14,0/4,4/3,1).


Jos Croone on poissa kokoonpanosta, niin Ura operoi pelkästään yhdellä ulkomaalaisvahvistuksella: 14,8 pistettä ja 9,8 levypalloa ottelua kohden keskimäärin takovalla Jesse Perryllä. Loput kokoonpanosta muodostavat nokialaistaustaiset Aleksi Akpaso (6,2/1,5) ja paluun monivuotiseen kotiluolaansa tekevä Eldar Skamo (4,6/4,8/2,6), Mikael Sandberg (7,3/4,9), Trey Niemi (5,3/0,7) sekä nuoret lupaukset Lauri Hänninen (1,3/0,3) ja Edvard Gullichsen (1,0/0,0).


Nähdään keskiviikkona palloiluhallilla kello 18:30!

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.