top of page

Näädät hakee keskiviikkona kolmatta peräkkäistä kotivoittoaan


Kaksi edellistä kotipeliään voittaneen BC Nokian pelit jatkuvat Nokian palloiluhallilla keskiviikkona 15. tammikuuta, kun vieraaksi saapuu sarjataulukon samoista paikoista taisteleva KTP-Basket.


Joukkueet ovat tällä hetkellä sarjataulukossa peräkkäin, kun KTP (13/11) on viidentenä ja Näädät (12/12) kuudentena. KTP on kuitenkin ollut Näädillä vaikea vastus, kun molemmat kuluvan Korisliiga-kauden kamppailut ovat päättyneet kotkalaisten voitonjuhliin.


KTP on tällä kaudella ollut ailahtelevainen, mutta voitto-otteluissaan parhaimmillaan jopa erinomainen. Yksi suurimmista indikaattoreista on kotkalaisten kolmosprosentti, joka voitoissa nousee peräti 40,4 prosenttiin, mutta tappioissa joukkue on heittänyt vain 27,2 prosenttia. Live by the three, die by the three.


Toivottavasti saimme itseluottamusboostin sunnuntaisesta voitosta. KTP on ollut meille vaikea vastus tällä kaudella. Meidän pitää löytää keinot vastata heidän fyysisyyteensä ja yksinkertaisesti olla aggressiivisia molemmissa päissä kenttää. – Greg Gibson

KTP:n kauden ehdoton valopilkku on ollut 25-vuotias Joonas Lehtoranta (8,2/3,2/2,9 syöttöä), jonka nousujohteiset otteet ovat saaneet päävalmentaja Tomi Kamisen puhumaan jo Susijengin leiripaikasta ensi kesäksi. Nuorisomaajoukkueissa Lehtoranta oli parhaimmillaan häikäisevä, mutta ainakaan vielä hän ei ole saanut pelipaikkaan haastajamaajoukkuetta pidemmälle.


Nokialaisittain mielenkiintoisin kasvo KTP:n joukkueessa on tietenkin Eldar Skamo, joka tuo jäätävänä pelisilmänsä taas kerran vanhaan kotihalliinsa.


Näädät ovat pelanneet vuodenvaihteen jälkeen jo kolme ottelua, joista saldona on kaksi voittoa. Kotikentällä Kataja Basket on kaatunut jo kahdesti, mutta vieraissa Lahti Basketball pääsi yllättämään. Mustia pilviä on tuonut Tyler Flackin loukkaantuminen, jonka suhteen pitäisi tulla uutisia lähiaikoina.


Ylösheitto pistetään ilmoille keskiviikkona 15.1. klo 18:30. Otteluisäntänä toimii Certego Suomi.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page