top of page

Näädät aloittaa alemman jatkosarjan vierasottelulla Tapiolassa


BC Nokian Korisliiga-ottelut jatkuvat perjantaina 27.1. klo 18:30 Tapiolan Liikuntahallissa, jossa alemman jatkosarjan ensimmäisessä ottelussa vastaan tulee sarjanousija Tapiolan Honka.


Missä mennään?


Korisliigan runkosarja on nyt takanapäin ja joukkueet on jaettu ylempään ja alempaan jatkosarjaan. Ylemmän jatkosarjan kuudella joukkueella on jo takataskussaan varma pudotuspelipaikka, alemmassa jatkosarjassa taas kilpaillaan kahdesta viimeisestä.


Pudotuspelejä ajatellen Näädät lähtee mukavassa tilanteessa, kun nokialaisilla on Kobrien lisäksi 11 voittoa ja 11 tappiota. Kobrien ja Näätien jälkeen on Tampereen Pyrintö 9 voitolla ja 13 tappiolla. Hongalla taas on 7 voittoa ja 15 tappiota.


Näädät jäi tiukasti ulos ylemmästä jatkosarjasta viime perjantaina, kun nokialaiset hävisivät Kobrille vieraissa.


– Perjantain pohjakosketuksen jälkeen on aika nähdä, mistä meidät on tehty, Näätien päävalmentaja Greg Gibson ennakoi.


Tapiolan Honka


Täksi kaudeksi Korisliigaan noussut Tapiolan Honka ei lähtenyt kauteen minkäänlaisena ennakkosuosikkina, vaan haastajana, jonka tavoitteena on antaa peliaikaa nuorille ja askel kerrallaan vakiinnuttaa paikka Korisliigassa.


Honka onkin pelannut kolmella ulkomaalaisvahvistuksella, mutta joukkue hankki neljänneksi vahvistukseksi alempaan jatkosarjaan Emanual Shepherdin, joka pelasi kaudella 2021-22 Tampereen Pyrinnön riveissä.


Hongan tämän kauden pistemiehiin lukeutuvat Jahlil Tripp (19,8/5,0), Malcolm Duvivier (15,9/4,3/4,0), Adrien Lawson Jr. (13,2/5,1), Carl Lindbom (11,7/6,0) ja Tuukka Kotti (10,5/7,8).


Missä ja miten?


  • Tapiolan Honka – BC Nokia, pe 27.1.2023 klo 18:30 @ Tapiolan Liikuntahalli

  • Ruutu+

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page