top of page

Näädät alemman jatkosarjan piikkipaikalle hienolla esityksellä Kobria vastaan


BC Nokia tarrasi kiinni Korisliigan alemman jatkosarjan kärkipaikkaan, kun Näädät kaatoi hienon kotiesityksen päätteeksi sarjapisteet itselleen Kobrista 84-72 (50-32).


Ensimmäinen puoliaika taisi olla tämän kauden parasta Näädät-koripalloa, kun pisteitä tuli liukuhihnalta ja vastaavasti läpi kauden rautainen puolustus piti oman pään pääosin puhtaana. Avausneljännes oli nappisuoritus, jonka nokialaiset veivät 22-8 ja puoliajalla kotijoukkue johti peräti 18 pistettä.


Kobrat kiri toisella puoliajalla muutamaan otteeseen eron alle kymmeneen pisteeseen, mutta Näädät onnistuivat pitämään kiriyrityksen vain yrityksenä.


– Hieno esitys meiltä. Asiat, joista olemme puhuneet ja harjoitelleen, kääntyivät peliin. Pysyimme positiivisena, jaoimme palloa ja pysyimme puolustuksen periaatteissa. Nuo kolme asiaa ovat olleet todella tärkeitä meille, BC Nokian apuvalmentaja Tanner Massey kommentoi.Näätien ykkönen oli jo toista ottelua putkeen Niko Mattila (19/5/4 syöttöä), jonka väkevät ajot puhkoivat Kobrat-puolustusta. Kotijoukkueen muut pistemiehet olivat Perrion Callandret (16/5/4), Johnathan Stove (15/9), Malik Benlevi (12/4/4) ja Antero Lehto (11/2).


Kobrien pistekaksikon muodosti Javion Ogunyemi (24/9) ja Danny Pippen II (23/9).


Voiton myötä Näädät on alemman jatkosarjan kärkisijalla 14 voitolla ja 13 tappiolla. Toisena on Kobrat 13 voitolla ja 14 tappiolla.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetket0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page