top of page

Näädät ärhäkän Korihaiden vieraaksi Uuteenkaupunkiin


Viikonlopun voitokkaan Kataja Basket -ottelun jälkeen BC Nokia jatkaa vierasotteluitaan Uudessakaupungissa, kun Näädät vierailee Korihaiden kotiluolassa keskiviikkona 13.3. kello 18:30.


Näätien kohentunut peli-ilme sai vihdoinkin perjantaina palkintonsa, kun nokialaiset koppasivat sarjapisteet kainaloonsa yllätysvoitolla Joensuusta. Päävalmentaja Tero Vasellin komennossa on täten voittotili avattu ja keskiviikkona haetaankin jo ensimmäistä voittoputkea.


Jos Näädät on kokenut muutoksia lähiaikoina, niin Korihait otti varaslähdön tammikuun lopussa. Damion Dantzler sai vapautuksen tehtävistään ja tilalle napattiin portugalilainen Pedro Nuno Monteiro.


Monteiron alaisuudessa Korihait on ollut entistä ärhäkämpi ja aggressiivisemmin puolustava sekä minuutit ovat tasaantuneet tasaisemmin. Valmentajavaihdoksen jälkeen Korihait on pelannut seitsemän ottelua, joista saldona on kaksi voittoa.


– Lähdetään Uuteenkaupunkiin jatkamaan siitä, mihin Joensuussa jäätiin. Mikäli voitto Nokialle halutaan saada, niin yhdessä tekeminen näyttelee isoa osaa tässäkin näytelmässä. Korihaiden aggressiivisuutta vastaan pitää pelata fiksusti, Näätien päävalmentaja Vasell ennakoi.


Korihait myllyttää viidellä ulkomaalaisvahvistuksella: Mario Edwards (10,5/4,0/6,0), Brandon Conley (13,0/6,6), Bryan Coleman (12,3/4,5), Stephon Jelks (11,0/8,1) sekä Chris Jenkins (13,6/5,4/3,1). Jokainen on Monteiron ennakkokokoonpanossa GTD-merkinnällä, joten nelikko vahvistunee ulkopuolisille vasta alkuverryttelyssä.


Korihaiden yksi vaarallisimmista pelaajista on silti Marius van Andringa (13,2/1,8/2,4), jonka ranne voi syttyä ilmiliekkeihin hetkenä minä hyvänsä. Topias Kuukkanen (8,7/2,4) on toinen uusikaupunkilaisten luottosuomalaisista, kun taas duunariosaston muodostavat Mika Nuolivirta (7,2/2,8) ja Miikka Marttinen (4,2/2,1).


Keskiviikkona Elisa Viihde tulille kello 18:30 ja nauttimaan, kun Näädät saalistaa toista peräkkäistä voittoaan Uudessakaupungissa.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page