top of page

Näätien mainiot kolme jaksoa eivät riittäneet Vilpasta vastaan

Korismaanantain kotiottelussa BC Nokia vei enemmän tai vähemmän peliä kolme neljännestä, kunnes Salon Vilpas karkasi 73-83 (37-32) -voittoon. Vilpas jatkaa voiton myötä tappiottomana Korisliigan piikkipaikalla.

Kolmekymmentä minuuttia Nokian palloiluhallissa nähtiin viihdyttävä, urheilullinen ja aggressiivisesti puolustava Näädät, joka piti parhaimmillaan kynsissään 11 pisteen johtoa. Päätösneljännes kuitenkin alkoi tasalukemissa 53-53, jonka jälkeen Näädät joutui pesukoneeseen. Vilpas aloitti päätösneljänneksen 2-20, jonka jälkeen peli oli käytännössä taputeltu.

Ehkä se johtuu nuoruudesta, mutta jäi sellainen tunne, että olimme aggressiivisempia alussa, mutta lopussa Vilpas taas oli aggressiivisempi. – Greg Gibson

Näädiltä ensimmäisellä puoliajalla Teemu Sulonen (8/0) käytti minuuttinsa erinomaisesti naulaten kaksi kolmosta. Kukaan ei kuitenkaan pisteillä juhlinut, kun kaksinumeroisiin pistelukemiin pääsivät Tyler Flack (10/7), Stacy Davis (10/9) ja Lassi Nikkarinen (10/2).

Vilppaalta Tim Coleman (22/5) pelasi vakuuttavasti salolaisten karkumatkalla. DJ Laster (20/4), Teemu Rannikko (11/2/5 syöttöä) ja Jamuni McNeace (10/8) olivat muut vierasjoukkueen pistenikkarit.

Eipä tuossa, Näädillä ei ole kauaa aikaa nuolla haavojaan, kun härkäviikot jatkuvat. Keskiviikkona vastaan tulee Korisliigan sarjakakkonen Helsinki Seagulls. Perjantaina taas on edessä jälleen kotiottelu, kun Nokialle saapuu moottoritien ylitse Tampereen Pyrintö.