top of page

Menetykset kostautuivat Näädille Helsingissä


BC Nokia hävisi keskiviikkona toisen peräkkäisen ottelunsa, kun vieraskentällä Näädät taipui Helsinki Seagullsille 88–73 (48–34).


Puoliaikaan mennessä taululla näkyi samanlaiset lukemat kuin viikonlopun kotiottelussa Salon Vilpasta vastaan: hyvin pelannut Seagulls käytti hyväkseen Näätien runsaat menetykset ja 14 pisteen johdon pitkälle tauolle mentäessä.


– Ihan samanlainen sapluuna tänään, kuin Saloa vastaan. Hyvää joukkuetta vastaan on vaikea voittaa, jos on 22 pallon menetystä, joista tulee 26 pistettä. Sitten, kun heitetään 16% kolmoset, niin aika vähissä on, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen kommentoi ottelun jälkeen.


Puoliajan jälkeen Näädät oli ajautunut kirijän asemaan, mutta jo annettu ero oli liikaa vieraskentällä.


– Meillä on aika yksinkertainen konsepti eikä se ole salainen asia. Pelaamme paljon isojen pelaajien kautta, koska meillä on vähän 1-1-tilanteissa voittavia pelaajia. Seagulls oli pitkästä aikaa joukkue, joka ei tuplannut Sean O´Maraa.


O'Mara olikin Näätien pisterikkain vääntäen komeat 30 pistettä ja kahmien kymmenen levypalloa. Taustatukea antoivat Dragan Labovic (17/9) ja Johnathan Hudson (10/4/7 syöttöä). Näädät pelasi jälleen lähes kokonaan kuuden miehen rotaatiolla Aleksi Kantosen antaessa huiliminuutteja muutaman vaihdon verran.


– Menetykset pois ja toisille neljänneksille pitää nyt keksiä jotain. Tällä porukka kyllä hyviä joukkueita vastaan taistelee, mutta nämä ovat sellaisia lukuja, jotka kostautuu.


Seagullsin etevimmät olivat Wayne Blackshear (21/4), Jalen Jackson (15/8), Juwan Staten (12/1/6) ja Tuukka Kotti (10/6).


Edelliset kaksi otteluaan hävinneellä Näädillä on mahdollisuus katkaista tappioputkensa ensi lauantaina Kauhajoelle Karhu Basketia vastaan.0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page