top of page

Malik Benlevin haamuheitto vei pelin jatkoajalle, mutta Näädät taipui Lahdelle


BC Nokia kärsi Korisliigassa vierastappion, kun Lahti Basketball oli parempi jatkoajan jälkeen numeroin 94-90 (51-39, 85-85). Näädät kiri neljännellä neljänneksellä tasoihin ja pääsi jatkoajalle Malik Benlevin kolmosella levyn ja rautojen kautta.


Näädät kaivoi itselleen kuopan jo ensimmäisellä puoliajalla, mutta loppukiri kantoi vielä ekstraviisiminuuttisen, kun Malik Benlevi tasoitti ottelun 0,1 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.Jatkoajalla Lahti veti eron nopeasti kuuteen, mistä Näädät ei enää palautunut.


– Vaikka taistelimme vastaan, niin jäi sellainen olo, että Lahti ansaitsi tänään voittaa, Nokian päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Aivan ottelun ensimetrien jälkeen Lahti Basketball johti ottelua koko ajan. Näädät kävi pelkästään tasoissa.


Yksi lahtelaisten voiton avaintekijöistä oli hyökkäyslevypallot, joita kotijoukkue repi peräti 22 kappaletta. Kuusi näistä tarttui huippupelin pelanneen Arttu Saarijärven (21/10) näppeihin.


Lahden muut pistemiehet olivat Devon Thomas (18/7/4 syöttöä), Michael Ertel II (16/9), Erik Sajantila (15/6) ja Karl Gamble (11/6). Tripla-tuplan kanssa taas flirttaili Chris Clarke (8/11/8 syöttöä).Belevi nousi Näätien pistekärjeksi 25 pisteellä ja 7 levypallolla. Kaksinumeroisiin pistelukemiin pääsivät myös Antero Lehto (18/3/4), Perrion Callandret (15/7/7), Johnathan Stove (14/1) ja Alan Herndon (11/11/7 torjuntaa).


Näätien ottelut jatkuvat ensi viikon tiistaina 10.1. Joensuussa Kataja Basketia vastaan.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetket0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


bottom of page