Maajoukkuetauon jälkeen Nokialle saapuu Seagulls


Maajoukkuetauko on ohitse ja lauantaina 8.11. Nokian palloiluhallille saapuu vieraita pääkaupungista, kun Helsinki Seagulls saapuu Näätien vieraaksi kello 17:00. Otteluisäntänä toimii K-Supermarket Löytis.


Pronssipeleissä ilmeisesti vakiona oleva Seagullsille on ollut vaikea alkukausi, mutta kelkka näyttää kääntyneen ensilumien myötä. Viiden ottelun tappioputki toi mustia pilviä, mutta viimeisestä kolmesta ottelusta Stadin ylpeys on voittanut kaksi.


Muutoksiakin on nähty: Vilppaassa kaudella 2016/17 tuhojaan tehnyt vauhtiväkkärä Juwan Staten (13,3/2,0/5,3) hankittiin pelinrakentajaksi marraskuun puolessa välissä. Staten muodostaa mielenkiintoisen matchupin Näätien tuoretta vahvistusta, samalla tavalla piskuista mutta vikkelää, Johnathan Hudsonia vastaan.


Tauon jälkeen tärkeintä löytää pelituntuma ja oikea intensiteetti. Seagulls on pelaajavaihdosten jälkeen päässyt parempaan vireeseen, eli kotivoiton eteen on tehtävä kova työ, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.


Statenin lisäksi Seagullsin vahvistusnelikon muodostaa Tyler Thornton (7,8/3,1), Jalen Jackson (12,0/3,0) ja edelliskaudelta Kobrista tuttu Christopher Ortiz (13,7/5,1). Suomalaiskaartista löytyy sekä kokemusta että nuoruutta: Susijengin teräsmies Tuukka Kotti (16,9/9,0), Korisliigan teräsmies Timo Heinonen (8,7/2,0), Raholan taituri Alex Vaenerberg (3,4/2,3) sekä läpimurtokauttaan pelaava 19-vuotias Ricky Waxlax (6,3/3,4).


Tule kannustamaan Näädät takaisin voittojen tielle. Vahvan alkukauden jälkeen nokialaiset ovat nyt neljän tappion putkessa, joten kuudennen pelaajan apua tarvitaan. Alakulma on paikalla – takuuvarmasti!

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.