top of page

Maajoukkuetauon jälkeen Nokialle saapuu Seagulls


Maajoukkuetauko on ohitse ja lauantaina 8.11. Nokian palloiluhallille saapuu vieraita pääkaupungista, kun Helsinki Seagulls saapuu Näätien vieraaksi kello 17:00. Otteluisäntänä toimii K-Supermarket Löytis.


Pronssipeleissä ilmeisesti vakiona oleva Seagullsille on ollut vaikea alkukausi, mutta kelkka näyttää kääntyneen ensilumien myötä. Viiden ottelun tappioputki toi mustia pilviä, mutta viimeisestä kolmesta ottelusta Stadin ylpeys on voittanut kaksi.


Muutoksiakin on nähty: Vilppaassa kaudella 2016/17 tuhojaan tehnyt vauhtiväkkärä Juwan Staten (13,3/2,0/5,3) hankittiin pelinrakentajaksi marraskuun puolessa välissä. Staten muodostaa mielenkiintoisen matchupin Näätien tuoretta vahvistusta, samalla tavalla piskuista mutta vikkelää, Johnathan Hudsonia vastaan.


Tauon jälkeen tärkeintä löytää pelituntuma ja oikea intensiteetti. Seagulls on pelaajavaihdosten jälkeen päässyt parempaan vireeseen, eli kotivoiton eteen on tehtävä kova työ, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.


Statenin lisäksi Seagullsin vahvistusnelikon muodostaa Tyler Thornton (7,8/3,1), Jalen Jackson (12,0/3,0) ja edelliskaudelta Kobrista tuttu Christopher Ortiz (13,7/5,1). Suomalaiskaartista löytyy sekä kokemusta että nuoruutta: Susijengin teräsmies Tuukka Kotti (16,9/9,0), Korisliigan teräsmies Timo Heinonen (8,7/2,0), Raholan taituri Alex Vaenerberg (3,4/2,3) sekä läpimurtokauttaan pelaava 19-vuotias Ricky Waxlax (6,3/3,4).


Tule kannustamaan Näädät takaisin voittojen tielle. Vahvan alkukauden jälkeen nokialaiset ovat nyt neljän tappion putkessa, joten kuudennen pelaajan apua tarvitaan. Alakulma on paikalla – takuuvarmasti!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page