top of page

Mäkäläisen kolmonen myrkkyä kalkkiviivoilla, Näädille tappio Lahdesta


BC Nokia kärsi tiukan vierastappion Lahti Energia Areenalla, jolla kotijoukkue Lahti Basketball oli jännittävien vaiheiden jälkeen parempi numeroin 77-75 (38-34).


Tasaisen väännön loppuhuipennus nähtiin viimeisen kahden minuutin aikana. Kaksi pistettä takana 71-69 Näädät sai tilkittyä lahtelaisten ajolinjat, mutta pallo pyöri kaarella Vesa Mäkäläisen käsiin, joka upotti kovan kolmosen nokialaispuolustajan häirinnästä huolimatta hyökkäysajan lipuessa kohti nollaa.


Stacy Davis jyräsi vielä korin alla kaksi pistettä virheen kera ja vetäisi eron takaisin kahteen, mutta hetkeä myöhemmin Logan McLane nosti oman ohiheittonsa sisään 76-72. Nokialaiset pääsivät vielä vapaaheittojen kautta kertaalleen pisteen päähän, mutta tällä kertaa rahkeet eivät riittäneet sen pidemmäksi.


Tavoite on päästä pelaamaan joka ilta voitosta, mikä ei ole helppoa tämän tasoisessa sarjassa. He toteuttivat tänään paremmin kuin me. – Stacy Davis

Meillä oli alussa vaikeuksia laittaa palloa pussiin. Lopussa pari vapaaheittoa sinne tänne, Mäkäläisen kolmonen oli iso, pallo ei vain pomppinut meidän suuntaan. – Greg Gibson

Näätien parhaat pistemiehet olivat Davis (20/5/4 riistoa), Demarcus Holland (17/7), Ladarius Tabb (10/5) ja Niko Mattila (10/4). Lahden pisteistä vastasivat Devante Wallace (15/5/4 syöttöä) sekä kukin 14 pistettä mieheen heittäneet Courtney Stockard, McLane ja Taylor Johns.Näädät pelaa seuraavan kerran jo perjantaina, kun Nokialle saapuu Suomen cupin välieräottelussa Helsinki Seagulls.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page