top of page

Lahti Basketball päihitti Näädät alemman jatkosarjan avausottelussa


Siipirikkoinen BC Nokia hävisi kotikentällään Korisliigan alemman jatkosarjan ensimmäisen ottelun, kun Lahti Basketball oli parempi numeroin 78-95 (40-43).


Kun jo ennestään Näädät kärsii sairauksista ja loukkaantumisista, niin ottelupäivä toi jobinpostia pienin aikavälein. Ensin Antero Lehto putosi kokoonpanosta, sitten Kahron Ross. Näädät päätti jopa nostaa kokoonpanoon Kostiantyn Prokopenko, ukrainalaisen pelimiehen, joka on harjoitellut joukkueen kanssa.


Puoliaikaan asti paukut riittivät, mutta sen jälkeen Lahti Basketball meni omia menojaan. Lahtelaiset veivät kolmannen neljänneksen 15-28.


Ylämäkijuoksu alusta lähtien, meillä on tällä hetkellä vaikea tilanne. Me yritimme ja teimme parhaamme. Olemme tällä hetkellä selviytymismoodissa, koitamme vain päästä tästä lävitse. Nyt on sen aika, että nuoret pelaajat saavat minuutteja. – Greg Gibson

Näätien pistenikkareina kunnostautuivat Steven Haney (22/1), Max Besselink (20/4), Arnaldo Toro (14/14) ja Tevaun Kokko (14/3/8 syöttöä).


Lahdelta taas onnistuivat Khalil Iverson (19/8), Chris Clarke (15/17), Antonio Ballard (17/9), Chauncey Collins (15/0) ja Eemi Luukkonen (11/4).


Näädät pelaa seuraavan kerran jo lauantaina 19.2. klo 17:00 Kobria vastaan Nokian palloiluhallilla.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page