top of page

”Kupletin juoni on selvä ja simppeli”, Näätien loppuveto kohti pudotuspelejä


Tiistaina 16.4. Töölön Kisahallissa BC Nokia turnaa pudotuspelipaikasta Helsingin Seagullsia vastaan klo 18:30. Panoksena on pudotuspelipaikka, joka on sekä omissa käsissä että vielä takaportin takana.

– Kupletin juoni on selvä ja simppeli: voitolla pudotuspeleihin ja tappiolla joudutaan vilkuilemaan olan yli, että mitä Lapualle kuuluu, Näätien päävalmentaja Tero Vasell ennakoi.

Voittamalla Seagullsin Näädät on todellakin varmasti pudotuspeleissä. Jos nokialaisille tuleekin tappio, niin se vaatii, että Lapuan Kobrat häviää samaan aikaan pelattavan ottelun Ura Basketia vastaan.

Suuria tunteita, Alakulman meteliä ja taistelu siis luvassa. Näädät suosittelee, kuten aina, Alakulman kanssa matkustamista pelipaikalle Töölön historialliseen Kisahalliin.


Seagullsilla tosin ottelussa ei ole panosta. On jo varmaa, että stadilaiset tulevat sijoittumaan seitsemänneksi ja kohtaavat pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Kauhajoen Karhu Basketin.

– Viimeinen kotipeli runkosarjan osalta. Meillä panokset lähinnä siinä saadaanko pelaajia parketille vai ei, Nokia voitolla varmasti playoffeihin. Pelissä varmasti voitto mielessä, mutta samalla riskit minimiin, Lokkien päävalmentaja Mikko Larkas kertoo.


Kokoonpanotietojen mukaan Seagullsilta saattavat puuttua kokoonpanosta Christopher Ortiz (15,6/6,3), Juwan Staten (18,2/3,1/5,5), Alexander Ruoff (12,6/6,0/4,0) ja Alex Vaenerberg (3,5/1,8/2,1). Saa nähdä, että minkälaisen kokoonpanon Larkas saa parsittua kokoon ja miten kokoonpanoa peluutetaan.

Näädiltä Juan Davis Jr. pelaaminen on vielä epävarmaa, Waltteri Mäkelä tekee ehkä ensiesiintymisensä tällä kaudella ja Peetu Piirtolalla ('03) on mahdollisuus tehdä debyyttinsä Korisliiga-tasolla.

Jos et lähde tunnelmalliselle pääkaupunkiretkelle Alakulman mukaan, niin Elisa Viihteestä saa suoran lähetyksen kohti Töölön Kisahallin parkettia.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page