KTP edelleen kryptoniittiä Näädille


BC Nokia kärsi jo kauden kolmannen tappion KTP-Basketille, kun Nokian palloiluhallilla kotkalaiset lähtivät kotimatkalle sarjapisteet takataskussaan numeroin 77-86 (46-47).

Suurimman osan ajasta peliä kamppailu oli tasainen. Kolmannen neljänneksen alussa KTP pääsi hetkeksi karkumatkalle, mutta Näädät palasi takaisin rinnalle. Päätösneljänneksen kuluessa johto siirtyi lopullisesti KTP:n käsiin. Vaikka Näädät taisteli voitosta viimeistä minuuttia myöten, niin tällä kertaa Kotkan kaatuminen jäi haaveeksi.

Me taistelimme suurimman osan pelistä, vaikka meillä oli heikot hetkemme. Meillä ei ole varaa noihin kuuden tai kahdeksan pisteen juoksuihin, joita KTP sai tänään. Meillä oli mahdollisuudet, mutta emme heittäneet erityisen hyvin tänään. – Greg Gibson

Näädät teki ensimmäisellä puoliajalla 20 pistettä maalatulta alueelta, mutta jäi toisella puoliajalla vain kahdeksaan pisteeseen. KTP:n suunnitelma toiselle puoliajalle oli tukkia korin alusta ja pakottaa Näädät tyytymään kaukoheittoihin. Kun kotijoukkueen kolmoset upposivat vain 6/25 (24%), niin vieraiden suunnitelma onnistui.

Stacy Davis oli 26 pisteellä ja 11 levypallolla kantoi suurimman osan Näätien pistetaakasta, saaden apuja Daniel Dolencilta (10/4) ja Shawn Hopkinsilta (11/5).

KTP:n parhaisiin pistemiehiin kuuluivat Byron Wesley (20/8/7 syöttöä) ja JayVaughn Pinkston (16/6), mutta plus-miinus-tilastoissa kunnostautuivat Kevin Langford (14/6) ja loistavasti pelannut Topias Kuukkanen (14/3), joka oli erityisesti puolustuksellaan x factor, joka käänsi purjeen kotkalaisten puolelle.

Korisliiga on sarja, jossa tappioita ei voi liikaa murehtia, koska muutaman yön päästä pelataan taas. Näädät pelaa seuraavan kerran lauantaina 18.1. Kauhajoella Karhubasketia vastaan.

Ottelutilastot


Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.