top of page

Korisliigan kärkijoukkue Kobrat käynnistää keskiviikkona Näätien kahden kotiottelun viikonBC Nokian Korisliiga-ottelut jatkuvat tällä kahden kotiottelun viikolla, jonka ensimmäisessä osassa Näätien vieraaksi keskiviikkona 23.11. klo 18:30 saapuu Kobrat Lapualta. Hyökkäysvoimainen Kobrat on tällä hetkellä Korisliigan kärjessä 8 voitolla ja kahdella tappiolla.


Missä mennään?


Maajoukkuetauko tuli ja meni. Viime viikolla joukkueet palasivat sorvin ääreen ja hiljalleen – alkukauden sekamelskasta huolimatta – jyvät alkavat erottumaan akanoista. Kobrat on ollut ehdoton jyvä, joka on Kauhajoen kanssa sarjataulukon kärjessä, samalla voittosaldolla.


BC Nokia on tällä hetkellä keskivaiheilla viidellä voitolla ja viidellä tappiolla. Kymmenessä sarjapisteessä ovat myös järjestyksessään Salon Vilpas, KTP-Basket, Kouvot ja BC Nokia. Kouvoilla tosin on vielä tässä vaiheessa yksi ottelu vähemmän kuin muilla.


Näädillä on allaan maukas vierasvoitto Pirkanmaan paikallisvastustajasta Tampereen Pyrinnöstä, joka kaatui nokialaisten toimesta Pyynikillä lauantaina.


Kobrat, Lapua


Kobrat esitteli jo kauden avausottelussa tämän kauden versionsa joukkueesta, kun lapualaiset rynnivät herkullisen voiton Pohjanmaan paikallisvastustaja Karhu Basketista. Monien yllätykseksi meno on jatkunut erinomaisena, kun voittoja on kertynyt tasaiseen tahtiin ja ainoat tappiot ovat tulleet Kataja Basketille kauden kolmannessa ottelussa ja Kouvoille lokakuun lopussa.


Kobrat lähtee otteluun kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana ovat kaatuneet KTP-Basket ja Lahti Basketball ennen maajoukkuetaukoa ja viime perjantaina Korihait.


Kobrien vaarallisimman kolmikon ovat muodostaneet Kaelin Jackson (19,7/3,9/5,9 syöttöä), Danny Pippen II (19,2/7,0) ja Denzel Livingston (14,9/4,7).


– Keskiviikkona Nokialle saapuu erinomainen joukkue, jolla on paljon aseita hyökkäyksessä ja he todellakin kykenevät pistämään pisteitä taululle. Tulee olemaan iso haaste meille, että pystymme ottamaan heiltä joitain asioita pois, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Mielenkiintoisin pelaaja: Chrysostom Chukwuma


26-vuotias Sykki-kasvatti pelaa nyt toista ammattilaiskauttaan Kobrissa, jota ennen hän vietti viisi kautta Keski-Suomen pelaajahautomo JBA:ssa. Parikymppinen lahjakkuus oli ehtinyt koluta jo miesten B-divaria ja kolme ottelua nuorisomaajoukkueita, mutta Jyväskylä nousi vaihtoehdoista parhaimmaksi.


Siitä lähtien Chukwuma on näyttänyt ottavan tasaisia loikkia eteenpäin joka kausi. Chukwuman paras ottelu tänä kautena oli Helsinki Seagullsia vastaan, jolloin hän säkitti kolmosensa 5/5 ja keräsi 21 pistettä nimiinsä.


Jos haluaa lukea Chukwuman taustoista, mielenmaisemasta ja kaikesta muustakin häneen liittyvästä enemmän, niin suosittelemme tätä juttua JBA:n toimesta.


Missä ja miten?


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

תגובות


bottom of page