Korisfaneja hemmotellaan maanantaisin, tuhti Korismaanantai-lähetys Elisa Viihteeltä


Korismaanantai-konsepti on rakennettu ennalta valitun Korisliiga-ottelun ympärille, johon oman mausteensa tuo kattava ennakkostudio ja tiukat jälkispekulaatiot.


Kotimaisen koripallon ystäviä ajatellaan ensi kaudella entistä enemmän. Jokainen Korisliiga-ottelu lähetetään Elisa Viihteen kautta monikameratuotantona. Lisäksi jokaisen maanantain ympärille rakennetaan uudenlainen koriksen tv-tuote, jossa peliä ennakoidaan kattavasti niin studiolähetyksessä kuin basket.fi-sivustolla.


‒ Koripallo on yksi Elisa Viihteen katsotuimmista lajeista. Se on selvästi kasvattanut suosiotaan viime vuosina, mikä on varmasti erityisesti Suomen koripallomaajoukkueen kansainvälisen menestyksen ansiota. Korismaanantait ovat meille hieno uusi mahdollisuus – ne tuovat koripallon ystäville yhä lisää lajin herkkuja, kuten haastatteluja, jotka syventävät otteluita ja lisäävät niiden kiinnostavuutta entisestään. Toisaalta studiossa käsitellään korisaiheita ja -uutisia laajemminkin sekä seurataan Korisliigan lisäksi myös ulkomaisia sarjoja, Elisa Viihteen urheilu- ja maksu-tv-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö kertoo.

Kello 18.00 alkavassa ja puoli tuntia kestävässä ennakkostudiossa käsitellään kello 18.30 käynnistyvää illan ottelua sekä otetaan kiinni ajankohtaisiin polttaviin puheenaiheisiin vieraiden kanssa unohtamatta Espanjan ja Saksan pääsarjoja, joissa Susijengi-tähdet Petteri Koponen ja Sasu Salin heiluttelevat tahtipuikkoja.


- Lähdimme viisi vuotta sitten melkein nollapisteestä ja tyhjältä pöydältä kehittämään Korisliigan tv-tuotetta. Viimeiset neljä vuotta olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Elisan kanssa ja ottaneet samalla huimia harppauksia tv-tuotteemme kanssa. Korismaanantait ovat seuraava askel oikeaan suuntaan – haluamme jatkossa palvella koriksen katsojia entistä laajemmin sekä toivon, että uusi konseptimme saa uusia katsoja innostumaan koriksesta ja sitä kautta löytämään tiensä myös katsomoihin, Koripalloliiton kilpailujohtaja Tom Westerholm toivoo.

Korismaanantaiden studiota isännöivät koripalloyleisölle tutuiksi tulleet Toni Flink, Saku Mäkynen ja Esa Mäkynen. Kauden aikana ennakkostudio jalkautuu ajoittain myös ottelutapahtumiin, kuten viime vuoden Korisliigan finaaleissa. Pääosin studiot tehdään Elisa Viihteen studioilta Turusta ja Helsingistä.


Ensimmäinen Korismaanantai-lähetys on 30.9., kun viime vuoden hopeamitalisti Kouvot isännöi Susijengi-kapteeni Shawn Huffilla vahvistuneen Helsinki Seagullsia.Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.