top of page

Kolmen voiton putkelle haetaan venytystä Kouvoja vastaan kotona


Kamppailu pudotuspelipaikasta jatkuu keskiviikkona 20.3. Nokian palloiluhallilla, kun BC Nokian vieraaksi saapuu Kouvolan Kouvot klo 18:30.


Kuin varkain Näädät on äitynyt mainioon pelivireeseen, joka on poikinut jo kolme peräkkäistä voittoa. Lauantainen kotiottelu KTP-Basketia vastaan on yksi nokialaisen koripallon lähihistorian maukkaimpia, kun ällistyttävästi 16 pisteen takaa 11 pisteen voittoon päätösneljänneksellä.Sarjataulukossa kuudetta sijaa pitävä Kouvot taas tulee otteluun kolme tappiota niskassaan, jossa tuorein Helsinki Seagullsia vastaan jatkoajan jälkeen. Kouvotkin kävi lähellä isoa nousua, kun joukkue oli pahimmillaan 21 pistettä takana kolmannella neljänneksellä, mutta nousi vielä jatkoajalle asti.


– Fyysinen ja hyvin hyökkäyksiä toteuttava joukkue vastassa, joka omalla pelaamisellaan aiheuttaa päänvaivaa. Keskitymme omaan tekemiseen ja tavoittelemme ehjää neljäkymmentäminuuttista, Näätien päävalmentaja Tero Vasell ennakoi.


Vielä tiistaiaamuna Kouvot ei ole ilmoittanut kokoonpanoaan keskiviikon otteluun. Jos edellispelin merkit pitävät paikkansa, niin vahvistusnelikon muodostavat Korisliigan pistekuningas Brian Asbury (18,7/6,7), Jeremy Morgan (11,5/4,1), Näädille pudotuspeleistä 2015/16 tuttu David Gonzalvez (13,9/2,4) sekä kolmatta kauttaan Kouvoissa pelaava järkälemäinen Thomas Gipson III (16,6/7,6). Kouvojen viides vahvistus Elbert Matthews (11,2/2,6) on viimeksi pelannut helmikuun alussa.


Yhtä kaikki, Kouvot on jo hetken kulminoitunut kahteen pelaajaan: 22-vuotiaana jo kahdeksatta Korisliiga-kauttaan pelaavaan Tuomas Hirvoseen (9,0/2,3/4,5) sekä monissa liemissä marinoituun 37-vuotiaaseen Ville Kaunistoon (10,5/8,5). Penkiltä huiliminuutteja tuovat mm. pelinrakentaja Severi Kaukiainen (6,2/1,3) sekä laiturit Arttu Saarijärvi (1,8/1,4) ja Teemu Knihtinen (5,1/3,5).


Kyseessä on Viikon Veikkauspeli, joten Veikkauksen etuasiakkaat saavat otteluun kaksi lippua yhden hinnalla. Veikkaus myös tarjoaa 50 ensimmäiselle Veikkauskorttia tai Veikkauksen mobiilisovellusta näyttäneelle BC Nokian huivin lipunmyyntipisteeltä.


Tervetuloa viihtymään!

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page