Kobrat katkaisi Näätien voittoputken


BC Nokian kolmen ottelun mittainen voittoputki meni katki, kun Kobrat veti pidemmän korren Lapualla Näädistä loppunumeroin 84-81 (41-41).


Näätien aloitusviisikko on ollut loukkaantumisten vuoksi isolla kuormituksella, mikä näkyi tällä kertaa parketilla. Jotenkin kummasti Näädät pysyi Kobrien rinnalla läpi ottelun, mutta lopulta menetykset raastoivat särmät pyöreiksi.


Kobrat ravasi viimeisellä neljänneksellä vakuuttavan 14-0-juoksun, josta Näädät ei enää kyennyt palautumaan. Aapeli Alanen avasi pisteputken syitä ottelun jälkeen.


– Hävisimme juuri siihen, mitä Lapuaa vastaan ei saa antaa. Menetimme palloa ja annoimme heidän juosta kenttää. Se 14 pinnan putki ottelun ratkaisi. Se oli pitkälti meidän omaa hölmöilyä, Alanen kommentoi ottelun jälkeen.


– Meillä on nyt sellainen tilanne, että meillä on oikeastaan vain yksi pallonkäsittelijä käytössä (Johnathan Hudson). Jos ainoa pallonkäsittelijä ei onnistu palloa käsittelemään, niin vaikeaa on. Meillä oli 22 menetystä, sellaisella tilastolla harvoin voi peliä voittaa. Lähelle päästiin silti, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen kertoi.


Alanen oli Näätien pisterikkain vääntäen 20 pistettä, kuusi levypalloa ja kolme syöttöä. Pistetaakkaa kantoivat myös Sean O'Mara (17/11), Juan Davis Jr. (18/10) ja Dragan Labovic (12/6/4 syöttöä).


Kobrien onnistujiin kuuluivat mm. Larry Anderson (28/5), Jaron Hopkins (20/5/4), Khalil Small (14/10) ja kolme kolmosta upottanut Ville Turja (10/0).


Näädät pääsee nauttimaan nyt viikon mittaisesta joulutauosta, kunnes perjantaina 28.12. Nokialle saapuu vieraaksi Kataja Basket.


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.