top of page

Kiitos Antero Lehto


Antero Lehto (39) on solminut pelaajasopimuksen Tampereen Pyrinnön kanssa ja siirtyy takaisin kasvattajaseuransa riveihin ensi kaudeksi. Korisliiga-urallaan Lehto on pelannut yhteensä 23 kautta edustaen BC Nokian lisäksi myös Pyrintöä, Pyrbasketia sekä Korihaita. Lehto liittyi BC Nokiaan vuonna 2020 ja edusti seuraa yhteensä kolmen kauden ajan.


- Menihän kolme kautta BC Nokian riveissä nopeasti. Sanotaan, että aika rientää kun on hauskaa. Olen todella kiitollinen näistä kausista mitä sain BC Nokiassa viettää. Erityisen kiitollinen olen tietysti Markolle ja Gregille, jotka luottivat minuun ja antoivat mahdollisuuden pelaamiseen, Antero kommentoi.


- Vaikka kaudet olivatkin tuloksellisesti hankalia niin jollain mittarilla me myös onnistuimme. Saimme ryöstettyä Pirkanmaan paikallispelivaltikan Nokialle! Toki se täytyy nyt keinolla tai toisella yrittää kaivaa takaisin. Joka tapauksessa sydämeeni jää ikuisesti keltamustaa väriä. Muistelen näitä kausia ja kaikkia mukana olleita ihmisiä lämmöllä.


- Harvoin Suomessa ilman puolustusvoimien kertausharjoituksia saa sotilasarvon ylennystä. Varsinkaan kapteenista majuriksi. Kaikesta huolimatta, Alakulma kuitenkin näin teki ja samalla toivotti minut lämpimästi tervetulleeksi uuteen seuraan. Iso kiitos Vesku, Jokke sekä kaikki muut Alakulman ihmiset! Te olette synnyttäneet mahtavan korisfanikulttuurin Nokialle. Jatkattehan samaan malliin, Nokia on todellinen koripallokaupunki, Antero lisää.Näätä-perhe haluaa kiittää Anteroa kuluneista vuosista ja BC Nokian eteen tehdystä työstä. Toivotamme kaikkea hyvää jatkoon. Kiitos, Antero!0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page