top of page

Khaliq Spicer täydentää Näätien ulkomaalaisnelikonBC Nokian Korisliiga-joukkue on tehnyt pelaajasopimuksen neljännen ulkomaalaisvahvistuksensa, kun Khaliq Spicer, 26, vahvistaa Näätien isoa kalustoa. 206-senttinen Spicer on päävalmentaja Greg Gibsonille tuttu pelaaja yhteisiltä Belgia-vuosilta.


Spicer aloittaa viidennen kautensa ammattilaisena, joista ensimmäisen hän pelasi Slovenian pääsarjassa, josta hän siirtyi Belgiaan. Gibsonin ja Spicerin yhteiset vuodet löytyvät Limburg Unitedista, jota Spicer edusti kahden kauden ajan.


Spicer on ollut Nokialla jo elo-syyskuun vaihteesta asti, mutta sopimus syntyi nyt. Spicer on viimeksi pelannut lokakuussa 2019, jolloin kausi päättyi vakavaan loukkaantumiseen. Spicer ehti pelata Brussels Basketballin riveissä vain neljä ottelua.


Kolmen Belgia-vuoden paras kausi Spicerille oli 2018/19 Limburgissa, jolloin hän tilastoi 10,5 pistettä, 5,8 levypalloa ja 1,0 torjuntaa ottelua kohden.


Hän oli ensimmäinen pelaaja, jota ajattelin, kun lähdimme kasaamaan joukkuetta. Hän on sellainen iso pelaaja, josta pidämme. Hän pelaa kovaa, on atleettinen ja pystyy suojelemaan koria torjuntataidollaan. – Greg Gibson

Hän on työskennellyt lujaa sen eteen, että pääsee täyteen pelikuntoon. Olen optimistinen, että hän on valmis ensimmäisen sarjapelien aikaan. – Greg Gibson

Detroit-lähtöinen Spicer pelasi yliopistovuotensa Kent Staten yliopistossa, jossa hänet valittiin Mid-American-konferenssin (MAC) vuoden puolustuspelaajaksi seniorikaudellaan 2015/16. Seniorikaudellaan hän keräsi keskiarvoikseen 7,5 pistettä, 6,2 levypalloa ja 1,6 torjuntaa ottelua kohden.


Spicerin lisäksi Näädillä on pelaajasopimukset Daeshon Franicisin, Wes Washpunin, Jeff Garrettin, Matias Ojalan, Lauri Toivosen, Antero Lehdon, Michael Besselinkin, Lassi Nikkarisen, Antti Ahosen ja Hugo Bomanin kanssa. Päävalmentajana jatkaa Greg Gibson, jonka apuna ovat valmentaja Tero Vasell ja fysioterapeutti Tommi Tatti.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page