top of page

Kauhajoki näytti kaapin paikan Näädille toisella puoliajalla


Kaksinkertainen Suomen mestari Kauhajoen Karhu Basket osoittautui kolmannella neljänneksellä liian isoksi palaksi purtavaksi BC Nokialle. Kauhajokiset käyttivät Näätien mustan hetken hyväkseen ja karkasivat lopullisesti kohti loppulukemia 63-87 (35-39).


Kun kolmatta neljännestä oli jäljellä reilut kolme minuuttia, Näädät olivat vielä kahden pisteen päässä 50-52, mutta sen jälkeen iskuetäisyys oli pelkkä unelma. Karhu sai kerta toisensa jälkeen pakotettua nokialaiset haastettuihin heittoihin ja toisessa päässä pallo pyöri kauhajokiselta toiselle mallikkaasti.


Päätösneljännekselle asti venynyt Karhun 18-0-juoksu veti eron kahteenkymmeneen, minkä jälkeen ottelun voittajasta ei enää ollut epäselvyyttä.


Kun tarkistin edellisen kerran, niin koripallopelit kestävät 40 minuuttia. Pelasimme ihan ok 20 minuutin ajan, mutta menetykset kostautuivat. – Greg Gibson

Nokialaisilta Stacy Davis (29/4/5 riistoa) oli jälleen erinomaisella tasolla ja Jalen Henry (15/3) pelasi ehkä parhaan ottelunsa Näätien paidassa, mutta kaksikon ulkopuolelta onnistumiset jäivät harvaan ja yksittäisiksi.Kauhajoki taas latoi pisteitä tauluun laajalta rintamalta, kun kuusi pelaajaa ylsi kymmeneen pisteeseen tai ylitse: Samuel Givens (16/4), Lucky Jones Jr. (14/6), Okko Järvi (13/4), Mikael Laihonen (12/0), Skylar Spencer (11/12) ja Bojan Sarcevic (10/3/6 syöttöä/4 riistoa).


Pelit pohjanmaalaisia vastaan jatkuvat perjantaina 13.3. klo 18:30 Nokian palloiluhallilla, kun Näätien vieraaksi saapuu Kobrat Lapualta.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page